Добре дошли на бизнес профила на Герганов


Ние извършваме и предлагаме следните дейности: 1. Проектиране, изграждане и ремонт на отоплителни инсталации на твърдо гориво, биомаса, течно гориво, природен газ, втечнен газ, компресиран природен газ, соларни системи. Аварийни ремонти и отстраняване на проблеми по горепосочените инсталации. 2. Преустройство на отоплителни инсталации с цел подобряване на енергийната ефективност на същите. 3. Преустройство на котли изгарящи твърдо гориво с възможност да изгарят дървесни пелети и биомаса. 4. Изграждане на В и К инсталации.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 87 месеца за Ремонт на радиатор | Пловдив

“Много съм доволна от консултацията, с която изпълнителят ми помогна да реша проблема с радиатора. Оказа се изключително малка работа, която успяхме да свършим и сами, но неговата консултация в случая беше определяща за успешното извършване на работата. Благодаря и препоръчвам!”

Виж всички мнения

Опит


• Име и адрес на работодателя „Си Ен Джи Марица” ООД , София • Вид на дейността или сферата на работа - Снабдяване с компресиран природен газ по технология на фирма „Galileo” - Аржентина на отдалечени от газопреносната мрежа селища като гр. Пирдоп, гр. Златица, гр. Смолян, к.к. Пампорово, гр. Чепеларе и др. Изграждане на газоразпределителни мрежи в горепосочените селища. • Заемана длъжност Експерт „Стопанска дейност” • Име и адрес на работодателя „Промишлено газоснабдяване” ООД , Сливен, • Вид на дейността или сферата на работа Разпределение и снабдяване с природен газ, газификация на Община Сливен. Изграждане на разпределителни газопроводи, газопроводни отклонения и газопроводни инсталации на потребители. • Заемана длъжност 1. Инвеститорски контрол 2. от 01.06.2012 г. – Главен инженер + Инвеститорски контрол • Име и адрес на работодателя „Овергаз – изток” АД, („Газоснабдяване Нова Загора” ООД) • Вид на дейността или сферата на работа Разпределение и снабдяване с природен газ, газификация на Община Сливен. Изграждане на разпределителни газопроводи, газопроводни отклонения и газопроводни инсталации на потребители. • Заемана длъжност Специалист „Експлоатация”, Гл. специалист „Маркетинг и продажби”, Специалист „Газификация на стопански потребители”, Специалист „Ведомствен технически надзор”, Инженер „Инвеститорски контрол”.

Специализация и квалификации


Успешно се справям със всички проблеми в областта на отоплението, В и К, газоснабдяване , помпи, вентилатори и съоръжения с повишена опасност.