5 оставени мнения от 0 извършени проекти

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 106 месеца за Боядисване на стая | Варна

“Много съм доволен. Всичко беше извършено бързо и в срок!Препоръчвам!”

преди 107 месеца за Замрежване на подпокривни отвори | Варна

“Бързо, качествено и в срок. ”

преди 103 месеца за Боядисване с латекс | Варна

“Питаха кое как да стане и си свършиха работата.”

преди 92 месеца за Боядисване на апартамент | Варна

“Изпълнителят дойде, огледа, на око каза ориентировъчна сума за боядисване - 300 лв. (За уточнение беше боядисано, но не добре и исках да се коригира) След като боядиса, наетия бояджия, каза, че сме се разбрали с Огнян за 300 лв. и аз платих парите. След, което стана ясно, че въпросния Огнян смята 120 кв.м. x 2,50 = 300 лв. Само, че моят апартамент е едностаен и няма как да е толкова. Размерите са: на стаята 60 кв.м. а коридорът 20 кв.м. и сумата е 200лв. След като ти се даде ориентировъчна цена, логично е след боядисването да се измери и изчисли точно. Това не се случи, Огнян дори не се появи. След, като платих(това беше грешката ми) се чух с него, той ме увери, че ще върне разликата. Естествено това не се случи, мота ме няколко дена, че е зает, а след това просто спря да си вдига телефона........ Определено не го препоръчвам, за мен е некоректен.”

преди 102 месеца за Хидроизолация на бетонен покрив | Варна

“Във фирмата „Изострой 15” ЕООД е събрана рядка комбинация от изключителна некоректност и некомпетентност в сферата на строителството. Шефът им, Огнян, е трябвало не майстор да стане, а актьор, защото единственото, в което го бива, е да се оправдава и лъже.
Подписахме договор за мозайка, хидроизолация и слагане на гранитогрес върху плоча. Платих 50% от сумата. Срокът за изпълнение беше 5 дена - един ден за мозайка, един ден за изолация, и два дена за гранитогреса.
Първият ден премина в неуспешни опити „майсторите” да сложат кофраж за полагане на мозайка.
На втория ден след многобройни обаждания от моя страна и отговор на всяко едно от тях: „след малко идваме”, накрая дойдоха в 1 часа на обяд. Отново подхванаха кофража, като го направиха от фибран. Късния следобед започнаха и мозайката. Правеха я на тъмно, като си светеха с фенерчета. Резултата беше плачевен.
На третия ден шефът Огнян с НОВ майстор ОТНОВО дойде към обяд. Решиха да махат мозайката и да слагат нова. Планираха целия ден да мине САМО в махане на мозайка, но след моя намеса, сложиха и един пласт хидроизолация.
Нещата се проточиха в същия дух още ПЕТ дена, като за това време единствено направиха 3 метра мозайка(а трябваше мозайката да е 12 метра) БЕЗ ДА Я ИЗМИЯТ, оставиха я покрита с цимент.
Картинката ви е ясна. След много мотаене, оправдания и никакъв труд от тяхна страна, и след безброй телефонни обаждания, нерви и разговори от моя страна, за период от 8 дена имах една хидроизолация и три метра неизмита мозайка. Накрая те просто решиха да изчезнат заедно с парите, които им бях платила и не отговаряха, нито на телефонни обаждания, нито на смс-и.
И да добавя, че мъжът ми, без да има опит в тази сфера, развали нескопосния им кофраж, изгради свой и направи цялата мозайка. Всичко това за два дена.
Пиша всичко това не за да се оплача, а за да ви предпазя.
Изводите си ги направете вие.