Добре дошли на бизнес профила на ВИТА 2015 ЕООД


В днешно време конкуренцията в нашият бранш е доста сериозна и е доста трудно да пробиеш на пазара и да наложиш името си.Ето защо за нас е изключително важно клиента да остане повече от доволен.Умеем да вникваме и в най-малките детайли и се гордеем с подбран екип от професионалисти!

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 83 месеца за довършителен ремонт апартамент 100кв.м | София

“Работата на екипа на Иван и фирма Вита беше много сполучлива.С много общи усилия и търпение от двете страни,голям професионализъм и качествена работа нещата се наредиха много добре.Доволни сме от отношението към работата и изпълнението й.Благодарим за всичко и желаем много бъдещи клиенти.”

преди 86 месеца за кухня на терасата | София

“От фирма Вита 2015 ЕООД направиха ремонт на половината ми апартамент.
Това включваше зидане на тераса и обособяването й на кухня чрез барплот. Монтиране на дограма,изграждане на водопровод и ел. инсталация. Монтиране на преградна стена в хола, сводове в получения нов коридор,смяна на водопроводна и ел. инсталация, гипскартон и минерална вата на таваните,шпакловка и латекс на стените,плочки в малката тоалетна и килера. С инж. Иван Иванов се комуникира лесно и приятно. Той ми беше в неоценима помощ при избистрянето на идеите за визията на жилишето ми.
Екипът му е от способни и отлични майстори, които всеки ден почистваха след себе си. Имаше известно забавяне от няколко дни за крайния срок, но по-скоро то се получи от климатичните условия и допълнителната ремонтна дейност,която пожелах да свършат. Все пак ремонта се извърши през месец февруари. Шпакловките и замазките се нуждаят от време за да изсъхнат.
Много съм доволна. Отлично свършена работа.”

преди 87 месеца за Изграждане на 2 бани в тавански помещения | София

“Доволен съм от изпълнителя! Качествена работа! бих препоръчал на приятел :)”

Виж всички мнения

Опит


 

С годините ние успяхме да съчетаем малък но изключително ефективен екип чрез който намираме решения на абсолютно всички проблеми. 

Специализация и квалификации


Ние можем да се похвалим,че сме специализирали във абсолютно всичко,за нас няма невъзможни и непостижими неща.Можем да изпълним всичко от изкоп до ключ.