Добре дошли на бизнес профила на Интер Пауър ООД


Интер Пауър ООД, се занимава с цялостно изграждане на ЛЕД осветление и електроинсталации. При нас ще намерите качествено обслужване, бърз и чист монтаж както и приемливи цени. Ние разполагаме с четири физически магазина за ЛЕД осветление и електроматериали намиращи се в Габрово, Севлиево и София. Проектанти за проектиране на вашата светлинна или електро инсталация. Монтажни екипи за да монтират закупените от ваш стоки и да се отзоват на всеки един възникнал проблем.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Наши клиенти са по-голямата част от промишлеността в регион Габрово, както и много частни лица. Опита сме натрупали, като сме се учили от грешките си и сме се старали да не ги повтаряме. Винаги сме се вслушвали в клиентите си и сме ги обслужвали така, както ние бихме искали да ни обслужат. На нас може да разчитате за: - подмяна на старата ел. инсталация; създаване на кабелни трасета; монтаж и подмяна на електрически табла; производство на ел. табла за индустрията; проектиране доставка и монтаж на ЛЕД осветление; изграждане на мълниезащитни инсталации; изграждане на системи за автоматизация на вашия дом "Smart home"; Изграждане на системи за сигурност и видеонаблюдение; автоматизация на ролетни щори, тенти, сенници, гаражни и портални врати.

Специализация и квалификации


Извършвани услуги: - електромонтажни услуги - мълниезащитни инсталации - производство и подмяна на ел. табла - проектиране и монтаж на LED осветление - доставка и монтаж на битово и луксозно осветление - Smart home системи. Възможност на управление на вашия дом, офис, магазин от мобилния си телефон. - видеонаблюдение и системи за сигурност - консултация и икономическа обосновка при подмяна на осветлението с LED - автоматизация на ролетни щори, сенници, тенти, гаражни и портални врати