Добре дошли на бизнес профила на Спасов


Ремонт на покриви всичко за ремонта на вашия Покрив
Изграждане на нови покриви, дървени конструкции,
Хидроизолация на покриви
Метални конструкции индивидуални оферти цени,
Преустройства на Тавански помещения, Капандури,
Табакери, Усвояване на тераси, навеси и гаражи.
Ремонт покрив с метални керемиди,полимерни керемиди
Тенекеджийство.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


С какво сме по-добри от другите:

Гарантираме абсолютна коректност !

Конкурентни цени съобразени с финансовите възможности на клиента.

Получавате 100% качествен ремонт за вашият ПОКРИВ.

Спазване на уговорените срокове !

Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги.
''Безплатни огледи''
''5% отстъпка за всеки нов Клиент''
''Работим с Високо качествени Материали''
''Бързо Качествено Гаранция Приемливи Цени'

Ние ще Ви посетим на място и след оглед и консултация ще предложим най-доброто решение съобразно Вашите изисквания.

Разполагаме с монтажен екип от специалисти за ремонт на покриви, който покрива територията на цяла България, като по този начин облекчаваме и улесняваме работата на нашите клиенти.


Ремонт на покриви в София,Перник, Варна,Добрич, Бургас, Пловдив,Асеновград, Хасково,Кърджали,Плевен, Ловеч, Пазарджик,Габрово, Смолян, Ст. Загора, Шумен,Търговище, В.Търново, Враца,Благоевград, Монтана,Русе както и в много др.градове

Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги и положения труд в зависимост от типа на услугата - от 5 до 30 години. Над 20 год. стаж

Специализация и квалификации


На всички ни се налга все някога да направим ремонт на покрива. Покривът трябва да бъде здрав и издръжлив на атмосферни условия. Ремонт на покриви се налага когато с течение на времето се наруши целостта на покрива и се образуват течове. Когато планирате да направите голям ремонт на вашиа дом е препоръчително да започнете първо с преглед на покрива и покривната конструкция за течове и загнили греди или дъски ако не сте сигурни по добре потърсете мнението на специалисти, които ще ви предложат най оптималното решение за ремонта на вашият покрив. Ако не се открият течовете на време и не се извърши ремонт на покрива, дори най-малкия теч може да доведе до нежелани последствия върху вътрешните стени и таваните на вашия дом. 


Нов покрив или ремонт на стария

Отговорът на този въпрос е от съществено значение за собственика на сградата. От една страна новият покрив е сериозна инвестиция, която може би не е наложителна точно в момента. От друга страна, ако покривът е в много лошо състояние, ремонтът е неефективна мярка, която само ще глътне време и средства.



Вие също се чудите какво да предприемете? Обадете ни се сега и ние ще отговорим на Вашите въпроси
- Какви са цените на услугите?
- Извършваме безплатен оглед и предлагаме индивидуална оферта на всеки клиент с различни материали, в зависимост от неговите финансови възможности. В момента разработваме схема за разсрочено плащане на извършената работа, което още повече ще облекчи нашите клиенти.


- От колко години осъществявате тази дейност?
- Повече от 20 години.


- Как да избера подходящите за мен материали?
- Нашите служители ще Ви консултират напълно безплатно в зависимост от бюджета Ви.


- Какъв е гаранционният срок на извършените от Вас ремонти?
- В зависимост от вложените материали от 5 до 30 години.


- Само в рамките на гр. София ли предлагате Вашите услуги?
- Не, работим на територията на цялата страна.

съвети Как да отличите добрия майстор за ремонт на покриви? Добрият майстор при един ремонт на покриви ще ви консултира подробно по телефона. Възможно е да се наложи оглед, който ако държите, може да е и напълно безплатен или символично платен. Добрият майстор за ремонт на покриви е се опита да ви каже крайната цена, ако това е възможно. Често практика в бранша е да се обсъди цената на работни дни и да се окаже по-скъпо, отколкото сте очаквали. Това не е нещо необичайно, като се има предвид, че понякога наистина работата по ремонт на покрив може да се окаже повече време, отколкото е планирано, по ред причини – все пак майсторите не са машини. Ние гарантираме коректност, особено когато работим с коректен и съветен платец. Най-добрият вариант, разбира се, е да бъде договорена крайна цена след оглед. Ние подбираме изгодни и качествени материали, доверете се на нас при нужда от ремонт на покриви! Имаме опита на няколко поколения майстори за ремонти на покриви.