21 оставени мнения от 0 извършени проекти

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 90 месеца за Проблем с теч от банята | София

“Доволен съм - момчетата установиха теча в стената, наложи се разбиване на плочки (което беше напълно очаквано с оглед на ситуацията), повредата бе отстранена и новите плочки положени. Всичко бе свършено максимално бързо и качествено!
Препоръчвам Иванов и неговата бригадата!”

преди 91 месеца за оборудване на 3 бани и една тоалетна | София

“Работата беше свършена на време, сумате в края беше по-висока от първоначално уговорената заради възникнали усложниения. Усложненията бяха на лице и се съгласих.
В резултат от не много добър монтаж се получиха проблеми, които г-н Иванов отстрани за собствена сметка. Доволен съм от коректното отношение. Мога да препоръчам услугите на г-н Иванов и неговата бригада.”

Виж снимки
преди 91 месеца за Монтаж на кухня | София

“Момчетата дойдоха с голямо закъснение. Въпреки че имаше предварителен оглед не беше установена липсата на сифон за канала, но отреагираха бързо и отидоха да го закупят. Работата беше свършена за времето, което очаквах, надявам се че няма да имам проблеми с кухнята си оттук нататък! Благодаря за помощта!”

преди 91 месеца за Проверка и ремонт на контакти | София

“Изключително лесно се работи с Иванов и неговата бригада. Приветливи и отзивчиви. Изцяло положителна оценка.”

преди 104 месеца за Лепене на плочки стена | София

“Препоръчвам, бих работил отново с него”

преди 104 месеца за Полагане на гранитогрес на балкон | София

“Изключително приятно съм изненадана от Калоян Иванов и неговата строителна бригада! Работят професионално, с уникално качествено на извършената работа, спазват уговорените срокове. Това, което най-много ме впечатли обаче, при срещата ми с тях, е невероятната коректност, на която станах свидетел. Благодаря!!! Горещо препоръчвам Калоян Иванов и неговият екип от професионалисти!!! ”

преди 105 месеца за Ремонт на теч зад плочките | София

“Професионална и много внимателна работа. Майсторът положи всички усилия за да има минимални загуби при частичния ремонт. Бих го ползвал отново, когато ми се наложи и естествено го препоръчвам!”

преди 106 месеца за Прекарване на нов тръбопровод | Бухово

“Въпреки изникналите проблеми съм доволен как беше подходено към тях и тяхното отстраняване.
Отне малко по-дълго от колкото очаквах, но все пак нямаше как да стане по-бързо... ”

преди 102 месеца за Проблеми със стените на апартамент, причинени от вода | София

“Цялостната ни оценка за работата на Г-н Иванов и неговите работници е неутрална, клоняща към негативна. Срещнахме затруднения с тях. Имаше закаснения в явяването на работа, липса на координация с нас, както и някои технически спънки в изпълнението. Имаше и части от поставените задачи, който трябваше да се преправят наново (стени, префугиране). Цялата работа се проточи месец, което ни костваше доста негативни емоции. Не бихме се обърнали отново към тази бригада. ”

Виж снимки
преди 84 месеца за ремонт на апартамент | София

“Изключително некоректни! Почти всичко мъжа ми е преправял след тях,да не говорим че дори боклуците не си изхвърлиха!След като видяхте че имаме спукана плочка в банята изпратихме снимка на ,,Шефа”,съответно той обеща да прати човек да я смени, но никой не се появи.А днес когато мъжа ми се обади на г-н Иванов за рекламация по гипсокартона,замаските,таваните и пр.той отговори,че вече не се занимава със строитлни ремонтни дейности и не може да ни помогне!!!Явно след взимане на парите,гаранциата вече е изтекла!!!Безобразие!!!”

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Препоръка
от Десислава Николова
Бих искала да похваля и препоръчам работата на Калоян Иванов, която той положи при ремонт на нашето заведение. За нас той извърши смяна на тоалетната чиния, подмени връзките на мивките, изгради куфар от гипсокартон, окачен таван и положи паркет и тапети. Много сме доволни от бързата и ефективна работа, предложена на много добра цена. С удоволствие бихме работили с него отново.”

на 01 Jan 2009 от Десислава Николова, "Бейби Кейкс" ООД