32 оставени мнения от 58 извършени проекти
4.66 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Todor Shopov преди 8 дни за Монтаж на кухненски шкафове върху стена с абсорбатор | София

“През къщи са преминали десетки майстори, но не бях попадал на такъв до сега. Прецизен, точен, държи на думата си и изпълнява това, за което сте се разбрали. Иска да се увери, че клиентът е доволен от свършената работа. Отношението е едно от най-ценните качества! Ще се обърна пак към него занапред!”

TEO PARASHKEVOV преди 2 месеца за Преглед за изправност на цялостна ел. система в апартамент | София

“Майсторът изпълни задачата с изключителна грижа и професионализъм, предоставяйки детайлен и надежден преглед на цялата електрическа система. Той прояви високо ниво на експертиза и внимание към всички аспекти на инсталацията, откривайки и отстранявайки евентуални проблеми. Майсторът съветва за възможни подобрения и предложения за повишаване на сигурността и ефективността на електрическата система. Същевременно, той комуникира четко и разбираемо с клиента, обяснявайки откритите проблеми и предоставяйки препоръки за бъдещи поддръжки. Общо взето, майсторът предостави отлично обслужване, заслужавайки най-високата оценка.”

Виж снимки
Ваня Георгиева преди 10 месеца за Боядисване на апартамент | София

“Прецизна работа, точно изпълнение на проекта и навреме.”

Гергана преди 26 месеца за Дребни домашни поправки | София

“Доволна съм. Изпълни всичко, за което се бяхме разбрали.”

Явор Гешев преди 27 месеца за Боядисване на тавани след теч на покрива | София

“Поръчката ми включваше оправянето на части от таваните в хола, кухнята и коридора вследствие на теч от покрива, както и цялосто боядисване с латекс на стаите. Всичко бе грундирано, шпакловано и изшкурено. След това всичко беше боядисано с латекс. Освен това Северин видя, че профила на дограмата ми е изкривен и вратата ми към терасата не затваряше плътно, като я оправи.
Работи много качествено и бързо, дава много добри предложения за неща, които трябва да се оправят, но не съм обърнал внимание. Определено бих го наел и за следващ проект.”

Ася Недева преди 43 месеца за Шпакловане и боядисване на стая | София

“Перфектно изпълнение и качество на работа. Препоръчвам на всички, които държат работата да е изпълнена в срок и качествено.”

преди 53 месеца за Цялостен ремонт, 60кв апартамент | София

“Навреме изпълни ремонта. Доволен съм.”

преди 55 месеца за Ремонт в апартамент - шпакловака на стени и тавани, боядисване. | София

“Доволен съм от качеството на работа и от комуникацията със Северин. В общи линии направи всичко, за което се бяхме разбрали в много кратки срокове.Обяснява подробно предстоящите стъпки в ремонта и дава полезни съвети, за които не съм се сетил.
Препоръчвам го!”

Иво Кръстев преди 8 месеца за Направа на прав таван от картон 30 кв.м. и шпакловка | София

“Останах доволен от свършената работа, майстора работи добре, коректен е, но имахме проблеми с разбирането за заплащането.”

Северин Ленков отговори:

Негов съученик му е започнал ремонта и той недоволстваше,че му е дал пари напред и трябваше и с двамата да се пазарим ,след като ни нае за едно,а впоследствие свършихме и други дейности.

преди 58 месеца за Ремонт на тераса | София

“При първоначалната договорка се разбрахме за една сума, после майстора ни обясни, че не сме разбрали! Поиска за шпакловка и боя на терасата 21 квадрата, обръщане на 2 прозореца и окачен таван 4.6 квадрата за работа 2000 лева? Демонтира ни старата дограма и ни постави нова, както и ни изгради навес - за навеса ни взе 500 лева, при положение, че на другата ни тераса има двойно по-голям за приблизително същата цена. Дограмата ни излезе 1500 лева - за която получихме документи с 3 месеца закъснение.”

преди 103 месеца за Цялостен ремонт на баня | Елин Пелин

“Ремонта премина и с добри и с лоши моменти, както за нас, така и за него. Работи добре, съвестно.”

Красимир Петков преди 41 месеца за Цялостен Ремонт | София

“Това беше една от най-големите грешки,които сме правили.Банята, дограмата и плочките бяха съсипани.Имахме поръчани щори,които не получихме-Северин отказа да ни върне фактурите,т.к.сме му дължали още 3х.лв за„работата“която сега цяла бригада опитва да поправи.Не е нужно да споменавам,колко средства, нерви и сън ми отне гореспоменатият г-н.След като прекъснахме работата с него последваха заплахи,че нещо ще ни се случи,за което ще се обърнем към органите на реда.Не наемайте,за да не бъдете ограбени”

Северин Ленков отговори:

Здравейте не отговарям на коментара,а пояснявам за новите клиенти случилото се.Само разумен човек може да прецени дали бих си позволил да загубя изградено име и пари за 6 години назад,защото сайта го плащам активно, за да обменя контакти с клиенти.А относно г-н Красимир Божидаров Петков-служител в жандармерията,с който започнахме да работим се оказа неподготвен и некоректен!В началното описване на СМР започнахме с цялостно боядисване,но в последствие всеки ден ми се възлагаха нови манипулаций и след 15 дни се оказаха в основен ремонт с дограма,входна врата,интериорни врати,окачени тавани,основно електро,2бр.навес,плочки-3бр.помещения,замаски ,баня и мн.др.Що се отнася до щорите,прекратихме взаимоотношения преди да са изработени и не пожела да си заплати свършената от нас работа.Яростният коментар към мен се дължи на факта,че два дни по-рано дойдоха с приятелката си да предоговаряме последните пари.И поискаха да сваля 1000лв. от уговорката за да си купят печка,аз им отказах и им предложих да ги изчакам.А за свършената работа ще докажа със снимки.Всеки нов клиент може да прецени и да се убеди в коректноста ,качеството и морала по оставените реални коментари за толкова години. Благодаря и останете Здрави.