Добре дошли на бизнес профила на Магнит С ЕООД


Здравейте и добре дошли на страницата ми в MaistorPlus. На ваше разположение съм за Висококачествено извършване на Вътрешни Ремонтни Дейности като-Дограма,Електро,Гипскартон,Шпакловки,Мазилки,Боядисване,Плочки,Кухни и други монтажни дейности.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Todor Shopov преди 8 дни за Монтаж на кухненски шкафове върху стена с абсорбатор | София

“През къщи са преминали десетки майстори, но не бях попадал на такъв до сега. Прецизен, точен, държи на думата си и изпълнява това, за което сте се разбрали. Иска да се увери, че клиентът е доволен от свършената работа. Отношението е едно от най-ценните качества! Ще се обърна пак към него занапред!”

TEO PARASHKEVOV преди 2 месеца за Преглед за изправност на цялостна ел. система в апартамент | София

“Майсторът изпълни задачата с изключителна грижа и професионализъм, предоставяйки детайлен и надежден преглед на цялата електрическа система. Той прояви високо ниво на експертиза и внимание към всички аспекти на инсталацията, откривайки и отстранявайки евентуални проблеми. Майсторът съветва за възможни подобрения и предложения за повишаване на сигурността и ефективността на електрическата система. Същевременно, той комуникира четко и разбираемо с клиента, обяснявайки откритите проблеми и предоставяйки препоръки за бъдещи поддръжки. Общо взето, майсторът предостави отлично обслужване, заслужавайки най-високата оценка.”

Виж снимки
Ваня Георгиева преди 10 месеца за Боядисване на апартамент | София

“Прецизна работа, точно изпълнение на проекта и навреме.”

Виж всички мнения

Опит


От повече от 20 години съм в сферата на строителството и ремонтните дейности. Имам натрупан опит в Германия, Холандия, Франция и Белгия като по специално в компания BBK -българо-белгийска компания.

Специализация и квалификации


Завършил съм средно специално - Техник -на сондови машини и съоражения. Практикувам дьлги години -сухо строителство в чужбина и Бьлгария.Моите клиенти ще кажат дали сьм коректен и в какво сьм най-добьр.

Допълнително


Оферти по телефона не правя.Разочарованието от лошото качество,остава дълго след радостта от ниската цена.