Добре дошли на бизнес профила на ИЗОТЕРМОСТРОЙ ЕООД


Ние сме фирма с 20 годишен опит в сферата на строителството.Имаме готовност да изпълним и най-съкровенната Ви мечта така,че да Ви осигурим мечтания дом.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Започнахме да се занимаваме със строителство още през далечната 1995г. като преди това се развивахме в сферата на дърводелството и дървените конструкции.След което по стечение на обстоятелствата се преквалифицирахме и започнахме изграждането на дървените покривни конструкции и така до днес - когато се занимаваме изцяло със строителна дейност във всички сфери. Имаме дългогодишен опит в чужбина, където сме изградили не малко жилищни сгради от основи - до ключ.От известно време се занимаваме и с изграждането на изцяло сглобяеми къщи с дървени конструкции, който дават едни доста добри показатели по отношение на енергийната ефективност.

Специализация и квалификации


Ние сме всестранно развита фирма, което е и нормално като се има предвид, че изграждаме къщи от основи - до ключ. В екипа си имаме специалисти във всички сфери на строителството като се започне от кофражни работи, мине се през зидарски и покривни конструкции и се завърши на довършителните работи Ел. и ВиК инсталациите на обекта. Политиката ни е такава, че ако не сме сигурни, че ще се справим с нещо - просто го отказваме....