Добре дошли на бизнес профила на Петров


Здравейте и добре дошли на нашата страница !Ние сме екип от специалисти, с богат набор от професионални умения, специализирани в извършването на основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Камелия Начева преди 6 месеца за Ремонт на входно антре | София

“Доволни сме. От проекта изпълнихме:
* За 3 врати - демонтаж и оформяне на отвор”

Виж снимки
Ганев преди 12 месеца за Частичен ремонт на апартамент(тераса, коридори, килер) | София

“Петко върна надеждите ми, че са останали читави майстори.Без много пазарлъци, без 50% в началото и тем подобни други, бързо успяхме да си стиснем ръцете.Освен договорените задачи, в процеса на работа излезнаха и други дейности, които той също така се зае.Бригадата му всеки ден беше на обекта и работиха усърдно.Допълнително получих подкрепа за доставянето и избора на строителни материали и не съжалявам, че се доверих, за което.Уговорените ремонтни дейности бяха свършени преди поставения краен срок и комуникацията, организацията бяха на високо ниво.”

Виж снимки
Емил Коцев преди 18 месеца за Измазване и шпакловане на кухня | София

“Изключително съм доволен от работата на г-н Петров и неговия екип! Коректно отношение, високо качество и отлични резултати! Препоръчвам!!!”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Предлагаме широка гама от услуги в сферата на строителството, като гаранираме персонален подход към клиента, съобразявайки се с неговите вкусове и предпочитания. Нашето мерило за добре свършена работа е доволният клиент! Опит: Строителната ни бригада има натрупан опит повече от 15 години. В практиката ни водещ е стремежът да изпълним качествено и в срок поетите от нас ангажименти. Професионално ориентираме и консултираме клиентите си, с цел да достигнем до най-добри резултати. Зад гърба си имаме изпълнени десетки основни строителни ремонти на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради, както и частични такива на бани, кухни и др. помещения, включващи: цялостна или частична подмяна на ВиК и Ел. инсталации, шпакловки, мазилки, поставяне на фаянс и теракот, боядисване, полагане на гипсокартон, направа на окачени тавани и др. В профила на извършваните от нас дейности се включват и направа на топло и хидроизолации.

Специализация и квалификации


Представяме Ви част от извършваните строително - ремонтни дейности на нашата строителна бригата от специалисти: - ремонт или цялостна подмяна на ВиК, включително вертикални щрангове; - ремонт или цялостно изграждане на ел. инсталация по задание на клиента; - полагане на изравнителни замазки с цел изравняване нивото в цялото жилище; - измазване и шпакловане на стени и тавани с цел отстраняване на неравности по тях и подготовка за боядисване; - полагане на фаянсови и теракотни плочки по стени и подове, по проект на клиента или 3D визуализация; - монтаж на санитария в баня (тоалетна чиния, умивалник, биде, душ-кабина, вана, батерии и др.); - обръщане на врати и прозорци след подмяна на дограма; - цялостно боядисване или лепене на тапети; - направа на гипсокартон и окачени тавани и конструкции, по задание на клиента; - монтаж на шкафове, миялни и перални машини, абсорбатори и др. - хидро и топлоизолации;