1. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


2. ВиК Услуги 2 извършени проекта

По специално в сферата на вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби.

Виж мнения

3. Отопление и климатизация 1 извършен проект

По специално в сферата на лъчисто отопление, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, горивни системи/котли, отопление на басейн.

Виж мнения

4. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, всички подкатегории, кофраж и арматура, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, вентилируема фасада, преградни стени, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.


5. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.


6. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


7. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на праг, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.


8. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий, всички подкатегории.


9. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги, всички подкатегории.


10. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.