1. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


2. Енергийна ефективност

По специално в сферата на


3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти. антикорозионна защита, саниране на сгради, хидроизолация.


4. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


5. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


6. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


7. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.