60 оставени мнения от 95 извършени проекти
4.83 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Валери Пенков преди 5 дни за Лепене на тапети и боядисване на таван | София

“Много бързо и качествено свършена работа. Тапетите така бяха налепени че създават илюзията че са мазилка. Благодаря за качествената работа.”

Събев преди 11 дни за Демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов | София

“Бързо, точно и много качествено свършена работа. Бих работил с Павел отново.”

Виж снимки
Фани Юсеинова преди 16 дни за Монтиране на душ кабина | София

“Павел беше отдаден на работата си, с търпение и прецизност завърши задачата!”

Виж снимки
Веселин Генчев преди 21 дни за Ремонт на казанче за тоалетна | София

“Павел се отзова на следващия ден след обявата и ефективно приключи с работата в същия ден, вкл. покупката на резервни части. Любезен, учтив и очевидно имаше необходимите знания и компетентност за услугата. Бих го наел отново при нужда.”

Николай Цолов преди 27 дни за Консултация и монтаж на плосък бойлер | София

“Точно такъв майстор търсих - който си разбира от работата, дава съвети, държи на думата си, абе не прилича на майстор :) Свършихме работа, като остана до 20.00 часа, защото изникнаха още неща. Горещо препоръчвам!”

Виж снимки
Иван преди 1 месец за Махане на стара вана и монтаж на нова | София

“В крайна сметка изкъртихме старата вана и го направихме с плочки, праг и подов сифон. Добре се получи.”

Илиан Янкулов преди 2 месеца за Проблем с език на входна врага | София

“Прецизен и отговорен човек, свърши заявената работа”

Станимир Михов преди 3 месеца за Регулиране на алуминиева врата | София

“Професионалист, препоръчвам”

преди 70 месеца за Поставяне на гранитогрес коридор | София

“От майстор Павел поискахме да бъде налепен гранитогрес, направена гипсова шпакловка, боядисване на интерирорните врати, растерен таван и смяна на ел. табло в коридор. Първоначално бяхме доволни от работата, но от даден момент, майстор Павел започна да забавя много проекта, не идваше в уговорените дни и часове, като не ни информираше предварително, че ще закъснее или няма да дойде, съответно намали качеството на работата, включително чистота в помещението.

Недовършва започнатото по ремонтните дейности, като работи хаотично, остави фугите на плочките непочистени, плоскостите на окаченията таван на петна и неуплътни със силикон ръбове към стената. Вратите остави на една ръка боя, а някои само на грунд, като качеството на боядисване бе неприемливо.

Майстор Павел не разполага с транспорт и не предложи да осигури такъв, налагаше ние да пренасяме строителните материали. Поиска да му бъдат пренесени и инструментите, като се съгласихем. Осигурихме всичко необходимо и имахме желание да се получи добре.

За съжаление останахме много разочаровани от отноешението, отговорността и качеството на свършената работа на майстор Павел.”

Марина преди 4 месеца за Сглабяне на кухня | София

“Тотално сме разочаровани от Павел. На приказки - много компетентен. На практика – голяма некадърност. Трябваше да монтира кухня от ИКЕА. За 3 седмици стигна до средата. Допусна много грешки. Накрая сам ги видя и ни заряза. Ние му плащахме на всяко идване и когато ни изостави, вече беше взел 800лв. Сега търсим нов майстор, който да завърши работата, но никой не се навива и ние се мъчим сами.
Павел няма необходимите машини. Заема ги от колеги и когато му ги дадат, тогава работи. Изпраща те до железарията за всеки винт, по 3-4 пъти на ден.
Не уважава времето на клиента, бавен е, пие бира и Somersby по време на работа, протака, супер неорганизиран е и най-главното – не умее, не знае, не е прецизен. Голям провал! Не заслужава доверие.”