Добре дошли на бизнес профила на МЕВИДА ООД


Основана на 24.01.1994г. От 1998г основната част на дейността й е търговия с отоплителна техника - ние се стремим да улесним максимално пазаруването Ви при нас, като ви предлагаме пълен комплект услуги - от проектиране, през доставка, до монтаж и сервиз.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Дейността ни по продажба на изолации включва термо изолации на котли - пещи с темтература до 1000" C, изолация на тръби и въздуховоди, както и хидроизолация за основи на сгради, поземни стени и покриви.
Ценовата политика на фирмата е изцяло съобразена с нашите клиенти. Ние работим само на базатърговска отстъпка - продажните цени се определят изцяло от производителя или вносителя. За стоки, които внасяме ние се стремим цената винаги да е най-добрата сред аналогичните стоки в България. Периодично предлагаме на клиентите си и промоционални оферти.

Специализация и квалификации


В нашите магазини предлагаме цялата гама котли на газ, ток, течно и твърдо гориво и комбинирани.Предлагаме също така цялата необходима арматура, различни видове тръби, отоплителни тела (радиатори) от стомана, чугун и алуминий.
Фирмата разполага и с богат асортимент от помпи - за дълбок сондаж, циркулярни, напорни, хидрофорни системи, помпи з отпадни води, водни каскади, фонтани, филтри и филтриращи системи.