Добре дошли на бизнес профила на ДАН ЕООД


Производство на инструментална екипировка , нестандартно оборудване , пластмасови изделия и др.

Металообработване е основна сфера на работа.


Опит


Производство на инструментална екипировка , нестандартно оборудване , пластмасови изделия и други - 30 годишен опит

Специализация и квалификации


ФИРМЕН ПРОФИЛ

 

   ДАН ЕООД е създадено през 1991, като частна фирма  със седалище в гр. Смолян. Развива стопанска дейност в сферата на проектирането, производството и търговията със сложна инструментална екипировка - щанци, шприцформи и бласформи, както и нестандартно оборудване – резервни части и елементи за машини от всички браншове на промишлеността.

   Във фирмата ни работят 20 висококвалифицирани работници и специалисти, което е предпоставка за високо качество  на изработваните продукти – безусловно изискване на областта, в която работим. 

   Производствените мощности позволяват да се извърши пълния затворен цикъл, необходим за производството на инструментална екипировка и нестандартно оборудване. Машинният парк включва всички видове универсални и високоспециализирани СNC металорежещи машини, както и машини за проби на произведените инструменти – шприц-гус автомат и преса.

Качеството на продуктите на фирмата се гарантира още при самото проектиране от конструктори-технолози с помощта на съвременна компютърна техника и необходимия за целта софтуер. Това дава възможност за производство на сложни и нестандартни  изделия. Гаранция за прецизността в работата е и въведеното САМ управление на всички машини с CNC.

   Всичко това дава спокойствие и увереност в работата ни дори и с най-претенциозните клиенти.

   От 2004г. фирмата произвежда и пластмасови изделия по заявка на клиента, като се използват съвременни шприц-гус автомати.

Клиентите на фирмата ни са, както производители от България, така и от Германия, Турция, Англия, Италия, Франция,  Египет, Израел и САЩ.

На настоящият етап успяваме успешно да задържим позициите си, като коректен и успешен партньор за всеки наш клиент.

   При изпълнение на дейността си ДАН ЕООД съблюдава приложимото българско законодателство, относно счетоводството, данъчното и трудово законодателство и  свързаните с това други приложими нормативни изисквания.