Добре дошли на бизнес профила на kostadinov


Пречиствателни станции за къщи, вили, хотели и комплекси. Консултации за битови ПСОВ. Проектиране на пречиствателни станции за отпадъчни, питейни и технологични води. Доставка и монтаж на комплексно оборудване па ПСОВ и ПСПВ.

ВиК Услуги е основна сфера на работа.


Опит


От 2005 г. когато изпълнихме от А до Я ПСОВ за голямо международно машиностроително предприятие в България. ПСОВ за къщи, включително доставка и или монтаж на пречиствателните модули. Пречиствателни станции за месокомбинати, кланници, предприятия за преработка на плодове и зеленчуци, заводи от машиностроенето с отпадъчни нефтопродукти и др. Оптимизиране на производствени системи за оборотни води. Пречистване на питейни и индустриални води.

Специализация и квалификации


Проекти за пречиствателни станции за месокомбинати, кланници, предприятия за преработка на плодове и зеленчуци, заводи от машиностроенето с отпадъчни нефтопродукти и др. Оптимизиране на производствени системи за оборотни води. Пречистване на питейни и индустриални води. Доставка на оборудване за пречиствателни станции: мазниноуловители, маслоуловители, каломаслоуловители, помпени станции, потопяеми помпи за отпадъчни води с режещ ръб за твърди отпадъци, груби решетки, финни решетки, барабанни филтри, шнек филтри, компактори, флотатори, аерационни системи за финни мехурчета, въздуходувки, аератори, въздушни миксери, бързи миксери, бавни миксери, станции за подготовка на реагенти, ламелни утаители, тихи утаители, резервоари и цистерни за питейна вода и други.