Добре дошли на бизнес профила на Литарски ООД


Литарски ООД - Варна е фирма, специализирана в сферата на озеленяването, ландшафтната архитектура, растителната защита и аграрните консултации.

 

Екипът ни предлага оригинално и креативно  решение за вашите двор, градина, офис, детска площадка, междублоково пространство, вила, къща, ресторант, водна площ, хотел, склад,  и др.

Озеленяване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Съвместната работа на ландшафтен архитект и агроном осигурява качествено и детайлно изпълнение на предлаганите услуги. Общо двамата съдружници имат над 30 години стаж в агрономството и озеленяването. Целта ни е да превърнем всеки двор или градина в едно красиво и уютно място, като се стремим да се съобразяваме с всички желания на нашите клиенти. Работим с професионализъм във всички аспекти на озеленяването - проектиране, изграждане, поддържане и реконструкция на зелени площи.

 

Освен външно(екстериорно), Литарски ООД предлага и интериорно озеленяване, направата на покривни и вертикални градини.

Специализация и квалификации


Градинарските услуги, които предлагаме включват всичко необходимо за един красив, модерен и неповторим двор - от оглед на обекта, изготвяне на проекта, подбор на растения подходящи за терена, монтаж на поливна система, затревяване чрез тревна смеска или полагане на чим, засаждане на декоративни дървесни и храстови видове или плодни дръвчета, зацветяване и направа на цветни композиции, аранжиране на скален кът или алпинеум до направата на оригинален рисунък на плочопътеките, алеите, настилките от камък и подредбата на градински архитектурни елементи.В комплекта от услугите ни са включени и проектирането и изграждането на поливни системи и абонаментна поддръжка на дворове, градини и други зелени площи. Работим с висококачествени растителни и строителни материали, както  проверени интродуцирани дървесни и храстови видове.