Добре дошли на бизнес профила на Йосиф Белчев


Занимавам се от 15 години с довършителни вътрешни ремонти - фина шпакловка, гипсокартон. Също така поставям и декоративни мазилки. Предлагаме проект, пълен контрол върху извършваните дейности и най-важното - гаранция за услугите.Лично аз изпълнявам изброените дейности.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 117 месеца за боядисване на апртамент | София

“Майстор Белчев внушава доверие, което за мен е особено важно.
Два дни след размяната на телефоните организацията беше направена ,материалите закупени, оставихме му ключа от жилището и напуснахме София.
Заварихме апартамента в идеално състояние, перфектно боядисан, отстранени всички дефекти които бяхме коментирали и освен това толкова чисто все едно не е влизал майстор.
Пожелавам на всеки да се случи толкова бърз, при все това качествен и чист ремонт. Благодаря МАЙСТОР БЕЛЧЕВ!

преди 119 месеца за Боядисване на коридор - стени и тавани | София

“Личи си, че хората имат опит. Много коректни и много кадърни. Дадоха ни реален срок и го изпълниха. Посъветваха ни за качествени материали. Останахме доволни и направихме и кухнята. Работят чисто, бързо и професионално. Препоръчвам ги на всеки.”

Виж всички мнения

Опит


През 15-те години, в които се занимавам със строителни ремонти най-важното е да разбереш от какво се нуждае клиентът и да предложиш реални и изпълними дейности. Качество, коректност и реални срокове за изпълнение.

Специализация и квалификации


Вътрешни довършителни ремонти - шпакловка, латекс и гипсокартон. Най-добрата реклама са доволните клиенти, които препоръчват нашите услуги.