44 оставени мнения от 61 извършени проекти
4.98 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Николай Цолов преди 7 месеца за Проект за дизайн и обзавеждане на апартамент | София

“Такъв майстор няма, поне аз мислех че няма, особено в БГ. Много приятна изненада. Изключително прецизен, отговорен, професионален. В хода на монтажа излезе проблем, за който вината беше в производителя. Човекът организира поправката на плоскостите, сигурно е изгубил поне още един ден. Влезе ми в положение и реши проблема. Притежава нещо много ценно като качество. Още веднъж благодаря!”

Виж снимки
Силвия Кацарска преди 22 месеца за Изработка и монтаж на кухненски шкафове | София

“Доволна съм, според мен много добре работят.”

Илиана Лазарова преди 22 месеца за Изработка на холна секция и гардероб | София

“За втори път ползвам услугите на Ивайло и екипа му и за пореден път се справиха страхотно и предсрочно. Чудесно изпълнение на проекта.Благодаря.”

Вера Грамова преди 29 месеца за Проект и монтаж на кухня | София

“Много съм доволна!”

Светослав Петров преди 33 месеца за Смяна на врати и панти на гардероб | София

“Отлично, много съм доволен. Бързо реагира и качествено!”

Ивайло Димитров преди 36 месеца за Изработка на шкафове | София

“Доволен съм от възложената работа.”

Адриана Емилова преди 47 месеца за Изработка на кухня от един ред и отделно рафт или шкаф за антре. | София

“Възхитена съм от работата на Ивайло и неговата колежка. Много мили, възпитани, деликатни хора, които вършат изключително съвестно и чисто работата си. Всичко беше направено по-бързо отколкото очаквах и по-хубаво от представите ми. Препоръчвам тяхната фирма с чисто сърце. Ще е хубаво да има повече хора като тях. Благодаря от сърце!”

Емил преди 47 месеца за Изработка на кухня по проект | София

“Препоръчвам Ивайло Иванов с две ръце. Той се отзова на нашия проект и извърши работата качествено и без забележки. Комуникацията по време на изпълнението на проекта беше лека и безпрепятствена. Ивайло даваше съвети и идеи без да се натрапва и в крайна сметка са получи една много стилна и практична кухня. Пак бих работил с него!”

Виж снимки