Добре дошли на бизнес профила на ПроПаркет


Ние от "ПроПаркет" ЕООД сме специализирани в подовите настилики, а от средата на 2015 година разширихме дейността си и вече предлагаме строителство от А до Я на нашите клиенти. С цел повишаване на качеството на предлаганите услуги и максимална удовлетвореност на нашите клиенти, от 2016 фирмата притежава сертификати на интегрирана система на управление на качеството-ISO 9001:2008 и система за управление на околната среда ISO 14001:2004.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 87 месеца за Нивелиране на под с пренареждане на ламинат | София

“Доволна съм от извършената работа”

преди 106 месеца за Ремонт на паркет | София

“Работата беше извършена бързо и адекватно!”

преди 124 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Много добре си свършиха работата. Много съм доволен ”

Виж всички мнения

Опит


От 2015 до сега построихме от копка до ключ две къщи и малка кооперация с РЗП 1200кв.м, извършихме всички довършителни СМР в спортната зала в гр. Драгоман, изцяло санирахме 4 жилищни блока в кв. Младост с квадратура от 12 000кв.м, извършихме и 25 цялостни ремонта на жилища в цялата страна.

Фирмата притежава дългогодишен опит, на пазара е от 2003 година. През тези повече от 10 години сме натрупали достатъчно знания и опит, въпреки това продължаваме да се развиваме и усъвършенстваме.

Насреща сме да обсъдим Вашия прокет, да помогнем с идеи и да изпълним всичко коректно и качествено.

Специализация и квалификации


Тясно специализирани в подови настилки(паркет, дюшеме), можем да предложим качествено решение за всяка ситуация, свързана с Вашия под.