Какво прави АУРА толкова специална?

Последна редакция на 17/05/2024 от Люси Любомирова

АУРА е не просто жилищен комплекс, а цял неподражаем и уникален град. Със своята впечатляваща архитектура и естетика ще се превърне във визитната картичка на своите собственици. Комплексът се състои от шест жилищни сгради: Артемида, Бендида, Венера, Гея, Деметра и Ерос. Всяка от тях има своя уникален характер и стил, които заедно образуват един хармоничен ансамбъл.

В АУРА ще намерите всичко, от което имате нужда за един съвременен и удобен живот. Комплексът разполага с жилищни и търговски площи, фитнес, зона за релакс със СПА, офис помещения клас "А" и детски кът. Жилищните площи на АУРА са проектирани така, че да съчетават оптимално простор, светлина и уют. В строителството са използвани последни технологии, иновативни решения и прецизно изпълнение. Предвидени са луксозни общи части и впечатляващо фоайе, което да създава безупречно първо впечатление, подобно на луксозен хотел.

АУРА има още едно голямо предимство - красив и богато озеленен вътрешен парк. В него ще намерите спокойствие, свобода и сигурност. Насладете се на природата, разходете домашния любимец или оставете децата да играят на воля. За развлечението на най-малките е предвиден и модерен детски кът, в който те ще чувстват като в Дисниленд.

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Ексклузивен комплекс АУРА - изискан живот в модерен стил