Частичен ремонт на две стаи в София

Последна редакция на 20/04/2024 от Адриана
Източник | Видяно 460 пъти

Снимка: Валери

Как да намерим майстор, който да работи качествено, бързо и на приемлива цена? На този въпрос потърси отговор И. Ангелова, на която й предстоеше частичен ремонт на две стаи в апартамента й в софийския квартал Люлин. От своя позната беше чула за нов сайт, който предлага достъп до услугите на специализирани фирми и майстори в цялата страна. И реши да опита.

Една история за намирането на добър Майстор по действителен случай

Първото, което Иванка направи, беше да въведе подробно описание на ремонтната дейност, която й предстои – “изнасяне на мебелите от стаите, поставяне на висококачествен материал за шумоизолация, шпакловане и боядисване на стените с латекс и няколко довършителни дейности”. Взаявката си Иванка поиска да получи конкретни оферти, включващи цена за труд и материали. Тя не пропусна да уточни и дните, в които предпочита да посрещне майсторите в дома си.

В рамките на няколко часа Иванка вече беше получила и първите съобщения от кандидат-майстори за нейния ремонт. След като разгледа подробно публичните им профили и оставените оценки за работата им от предишни клиенти, Иванка избра да размени контактите си през сайта с трима от тях и да ги покани на оглед.

Окончателният й избор се спря на Валери – ръководител на бригада в сферата на сухото строителство, който предложи безплатна консултация на място, взе точни размери и намери най-подходящото решение за изпълнението на дейността. Офертата му включваше цена за труд и материали и отговаряше на очакванията на клиента.

И. Ангелова е сред клиентите на MaistorPlus, които останаха силно впечатлени както от бързината, с която успяват да се справят с ремонта в дома си, така и от доброто качество на услугата. Затова тя не се поколеба да остави оценка за работата на наетия от нея майстор в публичния му профил в MaistorPlus.

“Много съм доволна от избрания майстор. Той прояви изключително коректно отношение и добронамереност при изпълнение на всички договорени дейности. Работата беше извършена с голяма прецизност, без никакви грешки или поражения върху съществуващия интериор. Беше проявена висока дисциплина, работеше се по набелязания график и се спази уговорения срок без нито един ден забава. Извършиха се и доста допълнителни довършителни дейности без да е имало предврителна уговорка. С удоволствие препоръчвам майстора като квалифициран, коректен и съвестен майстор. И. Ангелова”

Ключовият момент, на който залага нашата платформа, за да гарантира качеството на извършваните услуги е именносистемата за оценяване. След изпълнение на възложената работа, клиентите оставят положителен или отрицателен коментар относно представянето на наетия от тях майстор. Така клиентите пряко повлияват върху репутацията на майсторите в сайта.

Ако ви предстои ремонт, но не знаете на кого да се доверите, заявете ремонт в MaistorPlus и се уверете сами, че платформата ще ви спести ценно време и средства.

Свързано:

Снимки от ремонтни дейности Частичен ремонт на две стаи в София