Съвети и равносметка

Последна редакция на 19/04/2024 от Габриела Санчес

Изпълнител "СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ" ЕООД

Помислено е не само за уюта и комфорта на ателието, но е облагородено и общото пространство пред него с много малко усилия, но с приятен и освежаващ ефект. Поставен е мокет на пода, а стените са боядисани отново в светли приветстващи тонове.

Преди да пристъпите към реализацията на ваш проект, изяснете идеята в главата си, помислете за бюджета, който бихте могли да отделите и обърнете внимание на целта на ремонта. Кой ще използва жилището - вие ли ще живеете в него, ще го давате под наем или ще го продавате? Необходимо ли е преустройство и цялостен ремонт или бихте могли да направите само "козметични" промени и освежаване на апартемента? Обсъдете решението си с приятел, който има опит с ремонтите и може да ви даде полезни съвети от друга гледна точка на ситуацията. След като вече имате ясна визия за това, което искате, потърсете добър специалист, с когото съвместно да осъществите идеята.

Ако сте харесали този проект, вдъхновили сте се да обновите дома си, нуждаете се от професионални съвети и идеи, направете своя ход и пуснете заявка за услугите, от които имате нужда.

Ако пък искате да представим вашия проект напълно безплатно и той да достигне до над 300 000 клиента, които да се запознаят с вашата дейност и предлагани услуги, пишете ни на office@maistorplus.com и ще се радваме да споделим вашата история!

Свързано:

Снимки от ремонтни дейности Таван в София с 2 кв.м. кухня се превърна в модерно ателие (снимки)