Създай своята къща с VELUX и спечели до 10 000 лв.

Последна редакция на 03/05/2024 от Виктория Маринова

В процес си на строеж или ремонт на къща? Мечтаеш да изградиш светъл, комфортен и уютен дом? Включи се в нашия Конкурс сега! Изпрати ни готов проект на твоята новострояща се къща или ремонт на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа и може да спечелиш проектираните VELUX продукти на стойност до 10 000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова оферта. Ако в проекта няма планирани покривни прозорци, нашите архитекти са на разположение за всякакъв тип безплатни консултации и съвети.

Конкурсът ще се проведе в 4 етапа:

  • 01.03 – 30.06.2017 – подаване на документи;
  • 01.07 – 31.07.2017 - оценка на журито и обявяване на полуфиналистите;
  • 01.08 – 20.08.2017 – онлайн гласуване във Фейсбук страницата на ВЕЛУКС България ЕООД www.facebook.com/VELUX.bg
  • 21.08.2017 – обявяване на победителя.

 

НАГРАДАТА: Най-добрият проект, който ще се избере чрез гласуване на жури и онлайн гласуване на потребителите, ще спечели проектираните покривни прозорци или други продукти VELUX, на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора ВЕЛУКС България ЕООД.

 

ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ:

  • За новострояща се къща: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид, достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.
  • За реконструкция, разширение или рехабилитация: задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане за сградата и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.

Пълните условия на Конкурса можеш да намериш на velux.bg/конкурс, или на фейсбук страницата www.facebook.com/VELUX.bg

Свързано:

Създай своята къща с VELUX и спечели до 10 000 лв.

Независимо дали сте се захванали със строеж на нова къща или пък просто планирате цялостен ремонт на своето настоящо жилище, конкурсът на VELUX ви дава възможност да спечелите проектираните покривни прозорци или други продукти на компанията на стойност до 10 000 лева с ДДС, калкулирани по актуална ценова оферта. За да участвате в конкурса, не е необходимо да закупувате продукт на марката VELUX. Достатъчно е само да разполагате с добра идея и подробни планове на своя проект, така че журито и онлайн потребителите, които ще участват в гласуването, да разберат вашата концепция. За новострояща се къща е необходимо да приложите следните документи: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Ако пък планирате реконструкция, разширение или рехабилитация задължително трябва да включите архитектурно заснемане за сградата и актуална снимка на обекта. Победителят в конкурса ще бъде обявен на 21.08.2017 година. Пожелаваме успех на всички участници!