Красиви и удобни шкафове за съхранение

Последна редакция на 26/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 708 пъти

Обзаведете помещението с подходящи шкафове, чекмеджета и рафтове. Както навсякъде другаде в дома ви, и тук подредената и спретната атмосфера ще ви осигурява уют и комфорт при ползване.

След като сте направили приятна обстановката в дома на автомобила си, остава да ви пожелаем безаварийно пътуване и по-малка необходимост от ремонти у дома. Ако обаче ви се наложи да ползвате услугите на професионален автомонтьор, такъв можете да откриете при нас, при това бързо и лесно.

Както и при останалите майстори, грижещи за вашата къща и градина, така и що се отнася до автомонтьорите – предлагаме ви възможността да пуснете безплатна заявка със своя проблем и да получите конкурентни оферти от регистриралите се при нас специалисти. Така ще си спестите обикалянето и с малко усилия ще разрешите възникналата неприятност около колата.

Свързано:

Практични и атрактивни идеи за подредба на гаража

Когато погледнете към колажа от две снимки тук, в първия момент може да решите, че това са кадри от добре организирана кухня, особено вдясно. За добрата организация познахте, само че, колкото и да не е за вярване, и двата кадъра показват интериора на гараж. И макар гаражите да се свързват по-скоро с неконтролируем и недотам творчески хаос и безпорядък, тук това статукво е разбито на пух и прах. Насочваме сега вниманието си към снимката отляво, където средната част на стената е заета от различни по височина правоъгълни шкафчета. Сред тях може би наистина присъства и мивка, отляво на високия шкаф, който прилича на гардероб. От двете страни на сета с шкафове със светли сиво-кафяви метални врати има монтирани по стената метални рафтове и кошове за допълнително съхранение на вещи, за които собствениците нямат против да бъдат на показ. Докато при вратичките на шкафчетата от снимката вляво имаше малко релеф, тези тук са напълно изгладени и сиви. Не става ясно какво се крие зад металните шкафове, които са ъглово разположени, но незадоволеното ни любопитство отстъпва по важност пред насладата от перфектно подредения гараж. Част от него е и ъглов сив стелаж, а върху кафявата стена виждаме окачен жълт маркуч.