Нужен за всеки дом инструмент

Последна редакция на 29/03/2024 от Габриела Санчес

Акумулаторен винтоверт Bosch – 14,4V, обороти на празен ход 0-700 об./мин., макс. въртящ момент 12/28 Nm, степени на въртящ момент 10+1, бързозатягащ патронник, вградено работно осветление, Гаранция 5 години. 

Ателието на майстора вкъщи може да приеме различни форми и да се настани удобно в почти всяко кътче у дома. Обичайно, то е пълно с аксесоари с екзотични имена, но безспорно един от полезните инструменти е бормашината. Някои модели бормашини, известни още като винтоверт, могат да се употребяват за завиване на винтове и различни монтажни дейности.

Акумулаторните винтоверти са изключително полезни там, където има ограничен достъп на мрежово електрическо захранване. Оборудвани са със стандартен бързо затягащ патронник, който дава възможност да се захващат инструменти както с шестостенна опашка, така и с цилиндрична форма на опашките. С акумулаторните винтоверти може да се пробиват и различни материали като стомана, цветни метали дърво и пластмаси. От голямото разнообразие на акумулаторни винтоверти понякога е трудно да се ориентираме в избора, но един от безспорните световни лидери в областта е компанията Bosch.

Свързано:

Коледни подаръци за майсторите у дома