Запълнете пространството с по-малко вещи

Последна редакция на 28/03/2024 от Мария Колева

Многото предмети натоварват и създават дисбаланс в помещението. Най-добрият начин да започнете да подреждате всекидневната си е да разчистите излишните вещи и да освободите достатъчно пространство.

Оръжия, закачени на стените, обикновено се свързват с отрицателна енергия, така че избягвайте да слагате такива в дневната. Запазете само това, което обичате, и изберете само един стил, в който да декорирате цялото помещение.

Виж още: Интериорен справочник за дневна

Свързано:

Идеи за хол Как да постигнем хармония в дневната с Фън Шуй

Семпъл вид и удобство в интериора - това са качествата на тази дневна. Неутрални цветове и изчистен дизайн изпълват целия хол, като в средата има красив диван в Л-образна форма и бял цвят със светло бежови оттенъци. Декоративните възглавници в двата му края са в същата цветова гама, а липсата на облегалки допълнително "отваря" обликът му. За по-голямо удобство от дясно има разположени две кресла, които пък контрастират с по-тъмни нюанси на кафявото и отново с възглавници в бежовата гама. Акцентът в тази дневна пада върху красивият и изчистен от фигури килим в наситено кафяво, а строгата му квадратна форма допълнително оформя зоната за релакс у дома. Огромното количество светлина, което притежава тази дневна е благодарение на панорамните прозорци, а до креслата виждаме и метално осветително тяло за тъмната част от денонощието. Две малки и декоративни маси създават усещане за пълна завършеност на дизайна, а от ляво виждаме рафтове с книги, други предмети и елементи от интериорния дизайн.