Заложете на малки, но впечатляващи декорации

Последна редакция на 01/06/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 962 пъти

На последно място, но не и по важност, поставяме малките акценти в черно или други наситени цветове, които смело контрастират на обстановката в бялата кухня. Независимо дали ще заложите на оригинален полилей, ефектни сервизи, подредени върху отворените рафтове, или пък кокетни трапезни столове, тези елементи ще внесат живот и свежест в изчистената кухня.

Квалифицирана помощ за успешното им съчетаване с останалата част от обзавеждането пък ще получите от опитни професионалисти. Пуснете заявка в MaistorPlus още сега и сравнете оферти и профили на изпълнители напълно безплатно!

Свързано:

Скандинавският стил завладява кухнята и през 2017 г.

Изключително удобна и красива, тази бяла кухня грабва вниманието още от прага на дома. Тя е разположена в общо помещение, което я обединява с удобна трапезария. Тук кухнята е подчинена изцяло на скандинавския стил, който предполага изчистени линии и елегантен дизайн. За постигането на тази цел в помещението е изграден удобен кухненски модул с Г-образна форма, който позволява максимално удачно разпределение на зоните за миене, готвене и запасяване, съобразено с правилото за работния триъгълник. Белите кухненски шкафове се сливат със стените и по този начин компенсират липсата на достатъчно естествена светлина в стаята. За това допринасят още ефектните осветителни тела и белият кухненски гръб с плочки, който фино разчупва семплата обстановка, без да я прави негостоприемна. От своя страна черните кухненски плотове създават ефектен контраст с белите шкафове. Трапезарията пък разполага с удобно дървено обзавеждане, което допълва успешно визията на кухнята.