Най-страхотната детска стая е напълно готова!

Последна редакция на 28/03/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 3 709 пъти

Момиченцето на внимателния и трудолюбив татко е във възторг. Стаята й е неповторима, невероятно красива, интересна и вълнуваща. От своя страна, нейният баща с гордост може да погледне творението си и да си каже, че всичките месеци труд са си стрували. Мотивацията в трудните моменти, визуализираната усмивка на дъщеря му, е постоянен факт и усилията му са възнаградени.

Ако и вие имате желание за промени в детската стая, сигурни сме, че тази статия е успяла да ви вдъхнови и скоро ще започнете с реализацията на плановете си. В случай че имате нужда от помощ, не се колебайте и потърсете експертно мнение и професионален изпълнител. В MaistorPlus можете да заявите безплатно своя проект и да получите конкурентни оферти от различни майстори. Един от тях ще ви помогне да сбъднете мечтите и на вашето дете.

Свързано:

Идеи за детска Супер татко превръща стаята на дъщеря си в приказен декор

Този колаж от четири снимки показва приказният интериор на средно голяма детска стая в еклектичен стил. Амбициозен баща решава да сбъдне мечтата на дъщеричката си да има истинско дърво в стаята си и макар и да не й носи автентично такова от близката гора, реалистично го пресъздава с помощта на изкусно боядисана бетонна фигура. На снимката горе отляво в близък план е показано въпросното дърво на фона на светло кафяв килим, наподобяващ песъчлива почва. Зад дървото се вижда стена в наситено зелен цвят, а вдясно от него е друга зелена стена със средно голям прозорец. Самото дърво е обогатено с хралупи, прозорчета и фигури на горски животинки. Снимката долу вляво пък ни показва, че дървото си има и листа. Горе вдясно снимката разкрива вече по-общ план на детската. Вижда се дървото в левия ъгъл на стаята. Споменатата вече зелена стена плавно прелива в жълт, оранжево-червен, розов и лилав цвят по стените. Естествен паркет е подреден по полусферична платформа в средата на стаята. При стената отсреща е леглото на малката принцеса, покрито с бял балдахин. Точно пред леглото е постлано малко килимче с формата на бяло пухкаво облаче. Вдясно от леглото има малък розов люлеещ се стол. До прозореца на стената отдясно е окачена цветна картина без рамка. Снимката долу вдясно отново ни дава близък план на дървото, а вляво от него на стената е окачено изящно огледало в красива позлатена рамка.