Изящни градински столове, но дали са удобни?

Последна редакция на 05/05/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 1 230 пъти

Нека не сме голословни - ето примери за градински мебели, върху които не бихте се задържали с книга в ръка повече от половин час. Да, красиви са и са оригинални. Но не са мебели за излежаване и почивка. За сметка на това, за дейните натури и любителите на интересните решения, тези столове са по-привлекателни и от най-меките кресла.

Ние определено се размечтахме на тема градински столове. Ако и вие сте на тази вълна, доставете си удоволствието да се сдобиете с желания от вас вариант. В MaistorPlus можете да откриете най-добрите фирми в България, занимаващи се с изработка на мебели по поръчка.

Предлагаме ви безплатната възможност да подадете онлайн заявка за своя проект и да получите оферти от различни майстори, чиито условия да сравните. Потребителите на сайта оставят обратна връзка, след като са ползвали услугите на някой от изпълнителите, така че лесно ще се ориентирате кои от тях се радват на най-добра репутация.

Свързано:

Идеи за градина Градински столове с неподражаем характер

Неделима част от очарованието на всяка градина, са мебелите и изобщо цялостното екстериорно обзавеждане, което избираме за нея. На пазара можем да видим богато разнообразие от градински столове, градинки маси, градински пейки, изобщо всичко, което да ни осигури максимален комфорт за часовете ни на открито. Тук ви представяме колаж от две снимки, който ни дава по-нестандартен поглед върху градинските столове. Те несъмнено впечатляват с оригинален дизайн, но от пръв поглед става ясно, че удобството не е сред екстрите, които могат да ни предложат. Поглеждаме към снимката отляво, където виждаме два градински стола с висока кръгла масичка между тях. Те са изработени от твърда кафява материя, която е на дупки, като масичката е с кръгъл светло сив плот. Поставени са върху поляна с ниско окосена жълто-зелена трева, а в далечината забелязваме зелени храсти, дървета и бели цветя. Преминаваме към снимката вдясно, където ни очаква двойка от наистина впечатляващи градински столове, изработени от камъни. С подобен на тях дизайн е и малката масичка до тях, със стъклен кръгъл плот. Столовете са поставени на твърда циментова основа и несъмнено са изцяло декоративни, освен ако не се добавят възглавнички към тях, а на заден фон виждаме сини и бели цветя в компанията на висока зелена трева.