Металният акцент – последен писък в градинския дизайн

Последна редакция на 18/05/2024 от Диана Маркова
Източник | Видяно 947 пъти

Независимо какви са модните тенденции през настоящата година, ние сме в правото си да харесваме и одобряваме, или да отхвърляме част от предлаганите ни актуални идеи. Ако нито един от изброените по-горе варианти на обзавеждане и подреждане не ви допада, но все още искате да направите от градината си вълшебно кътче, просто се вслушайте в собствения си глас. Представите ви за уют и комфорт са най-верни, именно защото са индивидуални и строго лични.

Все пак бихме искали да откроим още една тенденция в градинския дизайн и тя засяга именно онези почитатели на природата и забавленията на открито, които не си падат по ярките цветове, нито по ретро десените. Земните тонове, натуралните цветове, пастелните оттенъци - те са най-доброто и нерядко най-стилното решение за градината и дома като цяло.

Природните цветове вървят ръка за ръка с метала и металните елементи. За краката на градинските мебели и за някои саксии за цветя се доверете на изделия от метал. Той може да предостави невероятни възможности за изява на вашата естетика и усета ви за красиво. Минималистични или пищно декорирани, металните приспособления винаги внушават класа. А сега са и тотален хит сред идеите за градината на водещи дизайнери.

Престоят във вашата градина може да се превърне във вълшебство, ако се погрижите за нея. Специалистите по изработване на поръчкови мебели, регистрирани в MaistorPlus са на разположение и винаги отворени към вашите смели мечти. Заявете проект и открийте своя майстор – безплатно е ви дава възможност да сравните оферти от няколко кандидати и да се спрете на предпочитан от вас изпълнител. 

Свързано:

Идеи за градина 5 тенденции за вълшебна градина през 2019 г.