Eлегантни бар столове

Последна редакция на 01/06/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 199 пъти

Семплата форма и изящният дизайн винаги привличат вниманието. Същото можем да твърдим и за кожените мебели, които са характерни за традиционния и класически интериор. На пазара присъстват бар столове, които радват собствениците си със седалки – без значение дали говорим за естествена, изкуствена или еко кожа. Тяхната визия се определя като модерна, а разположението им е универсално. Изглеждат по-здрави и успяват да се впишат в почти всяко помещение от кухня до офис. Ако разположим столовете в бар, трябва да не забравяне да съобразим височината на бара със столовете така, че да е удобно на клиента.

  • Естествената кожа оскъпява продукта и различните цени на бар столовете достигат до 180 лв.
  • Най-разпространената е еко кожата, тъй като материята носи на износване и се поддържа изключително лесно. Цената е между 80 и 100 лв.
  • Високият и голям бар стол може да достигне цена от 139 лв., а същият такъв, само че по-нисък и с по-малки размери, би могъл да се закупи на цени за бар столове от 60 до 93 лв.

Поради голямото предлагане и разнообразие от функционалност е много трудно да се определят фиксирани цени на бар столовете. Те варират в зависимост от използвания материал, големината, височината, въртеливостта и дори цветовото разнообразие. Изработката по поръчка е напълно достъпен вариант, на който може да се възползвате като заявите безплатно проект и се свържете със специалисти в областта. Ще получите бързо и лесно оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Бар столове – цени

Кожата и дървото са чудесна комбинация. Те се допълват и предават една комфортна и стилна визия. Заедно образуват една цялост и носят със себе си истинско духовно спокойствие. Използването им се среща най-вече при изработката на мебели за дома. Независимо дали ще бъдат балансирано използвани или неравномерно, те носят стил. При декорирането на дома са важни материите и детайлите, които ще използвате, защото често имате възможност да смените покривката, но не и тапицерията на дивана. Поради тази причина първоначалните организационни и декоративни решения трябва да са внимателно премислени. Освен тях, цветовете са другият основен елемент. Ако жилището ви е малко и тясно, използвайте светли и топли цветове. Ако пък искате мебелите да изпъкнат, масата и двата бар стола, показани на снимката, са вашият избор. Те носят уютно усещане и ще придадат на помещението, в което ги разположите комфортна атмосфера. Те са високи и семпли. Бар столовете са подходящ избор за всяко помещение в дома поради нестандартната им форма и възможността да променят височината си. Формите си противоречат. Заоблената кръгла на масата несъответства на геометричните дадености на разположените непосредствено до нея столове. Освен кожените седалки, впечатление правят и елементите по края. Те изпъкват и придават модерна визия, която би паснала на безброй интериорни решения.