Простор и функционалност в гардероба

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 303 пъти

Желание да се запази отвореното пространство откриваме и в гардероба. Традиционните дървени конструкции са заменени от метални рафтове. И тук тъмните нюанси доминират и придават нужната артистичност. Мястото е достатъчно за съхранение на дрехите и аксесоарите.
Ако дизайнът ви е харесал и искате да промените и своя дом, нужда е само идея и точен специалист. Открийте подходящия майстор, който да изпълни желания от вас проект. Заявете проект и сравнете лесно и бързо офертите от изпълните, регистрирани в сайта на Майстор Плюс.

Свързано:

Идеи за мебели Колоритност и очарование в стилен апартамент, вдъхновен от персийската култура

Гардеробът е открит и с метална основа за стелаж. Конструкцията му е стабилна и функционална. Има множество рафтове и необходимо пространство за закачалки. Тук дървеният материал липсва, но за сметка на това металът е водещ. Чрез липсата на стандартния мебел, обзавеждането съхранява прости и практични решения – отвореното пространство. Липсата на цветове не обезличава интериора, а точно обратното. Успява да внесе изисканост и стил. Има специално отделение за обувки и бижута. Геометричността е скрита в стелажа.