Практични, лесно подвижни и удобни за всяко местенце

Последна редакция на 19/04/2024 от Климентина Величкова

Изберете подходящ люлеещ се стол, който да пасва на стила на останалите мебели. Можете да се усамотите или да поканите приятели на кафе като им предложите комфорта на няколко висящи столове.

Ако желаете да поръчате някой от предложените висящи градински столове, в MaistorPlus ще откриете подходящ специалист. Направете безплатно запитване в платформата и изберете най-добрата за вас оферта.

Свързано:

Идеи за мебели Уникални идеи за висящи столове

Когато избираме мебели за дома си, било то за дневна или спалня например, се стараем между тях да има някаква логическа дизайнерска връзка. Това ще рече да са в един стил, поне част от материала, от който са изработени, да се повтаря, да има хармония и при цветовете. Същият принцип е препоръчително да спазваме и когато уреждаме обзавеждането на външните пристранства, каквито са дворът, градината, а защо не и мястото край басейна. Точно едно такова ще разгледаме малко по-детайлно на представения на нашето внимание кадър тук. Въпросният басейн, за който вече стана дума, е с правоъгълна издължена форма, светло синя вода, и се намира отдясно. Вляво от басейна и точно срещу нас забелязваме циментирана платформа, върху която са разположени няколко външни мебели. Веднага прави впечатление, че те са подчинени на общото дизайнерско решиние да бъдат изработени от преплитаща се бяла материя, която ги прави да изглеждат като изтъкани от нежна дантела. В близкия ляв ъгъл откриваме бял висящ стол, захванат чрез тъмночервено въже. В стола са поставени две възглавници - тъмнокафява за сядане и бяла за облягане. Точно пред него забелязваме малка масичка, повтаряща същата дантелена материя, която продължава и при двойното легло със синьо покривало и бели кафяви и сиви възглавнички, позиционирано по-напред в дълбочина. Пейзажът се завършва от няколко ниски храсти и дървета и лазурно синьо небе.