Цвят за скрин

Последна редакция на 04/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 000 пъти

Ако купувате скрина отделно от останалите мебели в спалнята, задължително, преди да посетите магазина, запомнете какъв точно е техният цвят. Възможно е да смятате, че светлият оттенък на спалнята ви е лесно разпознаваем, но, когато се озовете сред голям избор от разцветки, може да сбъркате коя точно е подходящата за вас.

Нелош вариант е да изберете нещо коренно различно като цвят и да си осигурите интересен контраст в интериора. За целта обаче "различният" скрин трябва да е наистина съвсем друга разцветка. Например всичко в стаята ви е от светъл бук - купете изненадващо лилав, червен или син скрин!

Свързано:

Идеи за мебели Скрин – цени

Когато чуем димата скрин, повечето от нас си представят средно висока дървена мебел, с няколко хоризонтално разположени чекмеджета, които понякога могат да са разпределени в две колони, която стои в спалнята, редом до или заместваща гардероба. В зависимост от интериорния стил, дървото, от което е направен скринът, може да е обработено, лакирано, или оставено в естествения си, леко грубоват вариант. Ако спалнята е в класически стил, то на нея би ѝ отивал изящен старинен скрин от висок ценови клас. По-натуралната визия на скрина пък би подхождала на рустик или селски стил. Едно минаване на вашия скрин с бял байц ще го направи перфектен за спалня в скандинавски стил. А възможно ли е все пак за бъдем по-смели при избора на цвят за нашия скрин и как би се вписал той в интериора на нашата спалня? Да, напълно е възможно и вариант за по-смело цветово решение за скрин ви даваме с настоящата снимка. На снимката е показан нестандартен, по отношение на цвета, лилав скрин. Обковът на скрина е от сребристи елементи. Последните добре се съчетават с дизайнерското осветително тяло върху скрина, също сребристо, с няколко разчупено поставени кълбовидни лампи. Лилавият скрин изпъква добре на фона на стената, която е светлосива, с тъмносиви линии, напомнящи лабиринт. Подобен скрин би стоял добре в спалня с модерен или бохемски стил.