Довършителни работи и “обзавеждане”

Последна редакция на 03/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 221 пъти

За финал, обзаведете и декорирайте люлката полумесец от палетни дъски с всичко, което ще донесе радост на вашето бебе. Сложете възглавнички, играчки, залъгалки. Важното е да създава цветно и усмихнато настроение. Ще бъдете отблагодарени с най-желаната усмивка на света.

Ако тази люлка ви е харесала, но нямате възможност или време да я направите сами, обърнете се към специалисти с доказан опит, изработващи мебели по поръчка. Направете безплатна заявка, разгледайте офертите, профилите и оценките на кандидатствалите по нея майстори, и изберете този, който ще ви зарадва с професионално изпълнение.

Свързано:

Идеи за мебели Направи си сам люлка полумесец от палети за своето бебе

Колажът от две снимки, който ви показваме тук, акцентира върху уникално бебешко люлеещо се креватче с форма на полумесец. То е изработено от дъски от палети, което автоматично го прави щадящо за семейния бюджет. Прочетете цялата публикация, част от която е настоящият колаж, за да научите как можете да си направите сами тази ефектна мебел и да зарадвате с нея своето бебе. Поглеждаме сега към снимката отляво, която ни открехва съвсем малка част от спалня. В кадъра е влязло само долното ъгълче на креватчето с форма на полумесец, но то е напълно достатъчно, за да се уверим, че да него е предвидена подпора в долния преден край. Тя представлява цилиндрично дървено трупче и гарантира осуетяване на прекомерно големи амплитуди в залюляването на креватчето. Тъмно розова възглавничка с бели фигурки е поставена в креватчето, а зад него виждаме голямо спално легло със синьо покривало, върху което има розово одеяло и многоцветни декоративни възглавници. На снимката отдясно виждаме креватчето с форма на полумесеци във вече напълно завършения му вид, заедно с усмихнатия му обитател, облечен в розови ританки и кафява блузка. Не можем да не забележим и изрязаните с форми на звездички отвори на двете страници-полумесеци. На заден пран впечатление прави надуваема декоративна розова китара.