Стенно нощно шкафче

Последна редакция на 03/05/2024 от Адриана

При третия модел нощните шкафчета са монтирани на стената зад леглото и са леко повдигнати, така че не стигат до пода. Стилни и нестандартни, тези нощни шкафчета ще направят спалнята ви да изглежда различна и много по-интересна. Както ще се убедите от снимката, дизайнът не е за сметка на функционалността и отново ще имате на разположение допълнително място за съхранение.

Избрахте ли си модел на нощно шкафче, който да се впише в обзавеждането на вашата спалня? Потърсете професионалист в тази сфера, който да ви помогне за реализирането на всяка ваша интериорна идея. В MaistorPlus.com можете да направите безплатно запитване към майстори и фирми за мебели и обзавеждане, да сравните офертите и репутацията им, за да изберете най-подходящия за вас.

Направи заявка

Свързано:

Идеи за мебели 3 идеи за нощно шкафче в спалнята

Сред мебелите, с които задължително свързваме обзавеждането в една спалня, са голямо легло и голям гардероб. Има обаче още един силно разпознаваем символ на спалния интериор и това без съмнение е нощното шкафче. Освен че е много практична и удобна мебел, то може да се превърне и в красив декоративен елемент. В зависимост от дизайна, който е избран за него, едно нощно шкафче може да има по-солидно или по деликатно присъствие в спалнята. Може да бъде изцяло с чекмеджета или да комбинира чекмедже и отворена ниша. Важно е да бъде така проектирано, че от една страна да се вписва добре в цялостната концепция в обзавеждането, а от друга - да осигури максимален комфорт на собствениците. Да видим какво решение е взето за нощното шкафче от тази снимка. На нея виждаме малка част от спалня, където фокусът е върху стенно нощно шкафче, с четири отделения, изработено от тъмно кафяво дърво. Това стенно нощно шкафче е закрепено за стена, наподобяваща наредени кафяви тухли, така, че да не стига до пода. Стената, над тухлената, е бяла, бели са и покривалото и една от възглавниците върху малката част от виждащо се голямо легло. Подът, който виждаме под стенното нощно шкафче, е от дъски с тъмно дърво, а върху него е постлан мек кафяв килим.