Интригуващ завършек към класическите коледни лампички

Последна редакция на 02/05/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 378 пъти

Представяме ви една изключително лесна и оригинална идея, с която да придадете ефектен завършек на традиционните коледни лампички. За изпълнението й ще ви трябват само обикновени топчета за пинг понг и макетен нож. Първата стъпка тук е да направите малък разрез под формата на „х“ върху всяко топче. След това прикрепете коледната лампичка и по желание придайте уникални шарки на белите топчета с помощта на цветни маркери или флумастери. Готово!

Кои от тези декорации бихте си направили вие тази година? Споделете впечатленията си от тези креативни идеи, а за качествения ремонт на дома, разчитайте на професионална помощ от най-добрите майстори в областта. Сравнете профили и оферти на квалифицирани майстори, вижте техните реализирани проекти и оценки от клиенти, като пуснете заявка в MaistorPlus напълно безплатно!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Нестандартни коледни декорации, които да си направите сами още този уикенд

Ако единствените асоциации, които правите, когато чуете за топчета за пинг понг е едноименната игра, както и тенис на маса, сега ще и помогнем да се разделите с тези ограничаващи представи. Нещо повече, след като осъществите предложената от нас идея за коледна украса, традиционните светлинки, с които обичайно украсявате елхата, прозорците или стените у дома, ще светнат в съвсем нова, топчеста светлина. За цялото упражнение ще ви бъдат необходими гирлянд с лапмички и набор от бели пинг понг топчета. На всяко от топчетата ще трябва да направите малък разрез с формата на кръстче, колкото да се образува отвор, в който да пъхнете всяка от лампичките. В демонстрирания тук, на лявата голяма снимка пример, всички лампички са с бяло-жълта светлина. Не оспорваме, че и така е достатъчно симпатична гледката. Вероятно ще се съгласите с нас обаче, че много по-весело и ефектно би се получило, ако за основа се използва гирлянд с разноцветни лампички, така че да се получат съответно топчета в повече и по-различни цветни светещи топчета. Така със сигурност и децата в семейството ще бъдат много по-доволни и щастливи, а и настроението ще е по-приповдигнато и празнично. Не се колебайте да експериментирате, да рисувате върху топчетата, добавете им и коледни шапчици, направете всичко, за да получат вашата уникалност.