Коледна магия на вратата

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 122 пъти

Начало на коледната украса дава този невероятен начин за създаване на венец. Материалите включват обикновена закачалка за дрехи, играчки и клонка от елха. Може да използвате изкуствено или естествено растение, което ще внесе свежест. Първо трябва да огънете закачалката, след което да я разглобите. Започвате да подреждате играчките по ваш вкус. Могат да се добавят такива и в различен цвят или дори други коледни елементи. Когато разположите всяка от тях по цялата дължина на закачалката, трябва да я върнете в началния ѝ вид като усучете двата ѝ края.

Това е бърз, евтин и невероятен начин за създаване на един от най-важните елементи от декорацията. Собственоръчно направеният венец ще е първото нещо, което ще очарова вашите гости!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 6 фантастични идеи за коледната декорация, които да направите сами

Снимката е разделена на седем отделни, всяка от която представя различна стъпка от създаването на коледен венец. Идеята е нестандартна, а непосредствено чаровният резултат определено буди изненада. Изображенията са разположени на тъмно бял фон, за да може да се откроява фигурата, която е представена на тях. Елементите са в червено и зелено. Кръглите форми доминират.