И когато говорим за традиции... променяме елхата!

Последна редакция на 18/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 406 пъти

Коледа може да бъде още по-специална, ако се възползваме от тази невероятна идея за елха. Повечето от материалите са подръчни - специално подбрани коледни играчки, корда, ножица, подходящо място, на което да окачите украсата. Прекарайте кордата през всяка играчка, докато постигнете желаната форма и големина. Не е нужно да е симетрично, така че не се притеснявайте, а нанизвайте смело. Готово! Сдобихте се с оригинално място за подаръците и една ефектна, креативна и чудесна идея, с която да направите празниците незабравими.

Какво наумихте за интериора във вашия дом? Ако все още се чудите как да промените жилището си, ние ви предлагаме екип от специалисти, които да свършат това вместо вас. След като пуснете заявката си напълно безплатно, ще имате възможност да сравните цени и оферти и да се спрете на най-подходящия изпълнител.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 6 фантастични идеи за коледната декорация, които да направите сами

Прозрачна, зелена или сребриста! Тази година коледната елха може да преобрази дома ви. Новаторство и стил съпътстват не само изобразената летяща във въздуха имитация на елха, но и апартаментът, в който тя е разположена. Перфектно са съчетани цветовете на стените – бяло и светло кафяво, макар да няма плавно преливане между тях. За целта важна и подходяща роля изиграва зеленото високо растение. Прозорците са разположени в белите нюанси, с което се придава усещане за простор и свобода. Използването на оранжевите елементи върху светлата стена придават завършеност. Пердетата са тънки и отново в същата семпла гама. Интересна е дължината им, която започва малко след началото на стъклото и стига до края му. Разположената в средата на стаята дървена масивна маса добавя елегантност в интериора. Чрез нея и чрез огледалата се промъкват тъмните тонове, изразени с черните и кафявите нюанси. Столовете допълват безупречния стил, а висящата лампа разчупва обстановката. Подът е светъл и дървен, а елементите, които се откриват в помещението внасят уют.