Стъпки 4, 5 и 6

Последна редакция на 05/05/2024 от Адриана

Стъпка 4

Изрежете лента от филц, която да бъде почти колкото дебелината на дървената плоскост. С помощта на силиконовия пистолет залепете лентата на страната, която сте избрали да стои до стената. Това се прави с цел дървото да не издраска стената ви, но ако желаете, можете да пропуснете тази стъпка.

Стъпка 5

След като дървената повърхност е лакирана и добре изсъхнала, можете да вземете конопеното въже и да го прокарате през дупките, които сте пробили с бормашината. Промушете единия край през лявата предна дупка и завържете възел от долната страна. Другия край издърпайте нагоре, докато стигне височината, на която искате да бъде масичката. Пуснете края на въжето надолу и го промушете през дупката от дясната страна, а след това и през третата дупка. Не завързвайте все още.

Стъпка 6

Изберете точката на тавана, в която ще се събират трите въжета. Единият край на масата трябва да е долепен до стената, а повърхността й - изравнена. Маркирайте точката на тавана с нещо, след което пробийте дупка и монтирайте дюбела и винта с ухо, като спазвате инструкциите на опаковката. Закачете S-образната кука.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Висяща дървена маса в 7 стъпки