И е време за забава

Последна редакция на 12/05/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 1 887 пъти

След като сте готови с всичко останало, е време и за купон. Поканете приятели, купете пържоли и грил партито започва. А след като приключите, не забравяйте да полеете огнището обилно с вода, за да не предизвикате пожар. И един последен полезен съвет – почиствайте го редовно от пепелта, защото в противен случай ще се задръсти. Пепелта загрозява и по-важното – затруднява разгарянето на новия огън.

Приятно изкарване! А ако имате нужда от помощ за изработването на огнището, пейката или на друга своя идея, винаги можете да ги поръчате на специалистите в областта. Само заявете проекта си и сравнете отправените към вас предложения.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Как сами да си направите огнище в 4 лесни стъпки

Струва си да дочакаме поредно идване на летните вечери, дори и само няколко пъти да можем да се насладим на приятната компания на приятели, с които сме се събрали край огъня. А ако последният е запален на огнище, което собственоръчно сме изработили, позитивните емоции са още по-силно изразени. Ако се запознаете с цялата публикация, част от която е представеният тук колаж от две снимки, ще разберете и какви действия е необходимо да извършите, за да имате и във вашата градина огнището, показано на тях. Просто следвайте инструкциите, набавете си нужните материали и инструменти и действайте. Ще се уверите сами, че вложените време и труд са си заслужавали. Нека сега разгледаме малко по-подробно двата кадъра, като започнем от този вляво. В дясната му част забелязваме готовото вече кръгло огнище. То е вкопано в земята, като е направен отвор за него в зелената поляна. В средата му има тъмен метален пръстен, в чиято вътрешност е запален огън, готов да опече апетитни вкусотийки. От външната страна на металния пръстен е изградена стена от сиви камъни, като прави впечатление, че те са подредени на шахматен принцип. Камъните от горните редове лежат на два краища от тези на долните. Около огнището, на пейка от палети, чиито дъски са боядисани в бял и сив цвят, са седнали няколко души. При снимката вдясно пък забелязваме, че върху пейката са поставени декоративни възглавници.