Топла прегръдка на розовото от Dulux

Последна редакция на 09/05/2024 от Люси Любомирова

Пастелно розовият нюанс "топла прегръдка", вдъхновен от мекотата на перата и вечерните облаци, е идеален за създаване на приветливи и спокойни пространства, от които много от нас се нуждаят в тези тревожни времена. 

Дизайнерите смятат, че изборът на този топъл нюанс на розовото не е случаен. Хората в нашето време се нуждаят от пространства, в които се чувстват спокойни и където имат възможност да се наслаждават на живота ежедневно и този нюанс ни дава именно това.  

В напрегнатото и високо динамично ежедневие, хората се нуждаят от място, което ще ни позволи да подредим мислите и чувствата си, да се насладим на хармония и комфорт. И домът може да се превърне в такова специално място. Именно нюансът "топла прегръдка" и подходящите за комбиниране цветове, ще ни помогнат да декорираме дома си в унисон с нашите нужди. С този цвят ще добавим лично докосване до интериора, усещане за чистота и неподправена, искрена радост. 

Цветът, също какво и другите, е с широко приложение, граничещо с границите на въображението. Използвайте го за стени, ако търсите невинно звучене на общата визия на помещенията или като акцент за свежест. Мебели и текстил в нюанс “топла прегръдка” изглеждат луксозно и ще направят визията стилна и запомняща се. 

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Палитра 2024 - кой е цвета на годината, според световно известните брандове