Избор на цветове

Последна редакция на 21/05/2024 от Mariya Dimitrova
Източник | Видяно 429 пъти

 

Козирозите обичат земните тонове, което е дълбоко свързано с техния елемент – земя, а също и с планетата, която ги управлява – Сатурн. Кафявото, бежовото и сивото често могат да бъдат забелязани в техния дом, но също и зеленото и тъмно синьото (navy blue). Понякога Козирозите имат тенденцията да избират твърде тъмни цветове, затова, когато обзавеждате дома си, мили Козирози, е добре да включите светли елементи и лампи, за да придадете повече светлина на пространството.

Какви артикули да изберем?

Козирозите са работохолици, едва ли някой може да оспори това твърдение. Това е причината представителите на тази зодия да се фокусират толкова силно върху работното пространство. Ако вие сте Козирог и работите от вкъщи, практично подреденото и елегантно бюро е просто задължително. Календар, органайзер и офис техника са артикулите, които ще ви накарат да се чувствате в свои води.

Освен офиса, Козирозите обичат и красивите гледки към града или природата. Организирайте работното пространство така, че да си позволите отлична гледка към градския пейзаж. Това ви позволява да почивате по време на работа, без да напускате работното място.

 

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Как да обзаведем според зодията: Козирог