Заложете на оригинална идея за цялостно преобразяване на детската стая

Последна редакция на 05/05/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 804 пъти

Независимо дали ще решите да поставите коледна елха или пък лампички в детската стая, специалистите препоръчват да си изградите цялостна представа за вида на помещението, преди да пристъпите към неговото украсяване. Ако стаята е твърде малка и тъмна например, поставянето на масивна естествена елха би я направило още по-схлупена и неудобна. Помислете за различните начини, чрез които можете да съчетаете традиционната коледна украса с проекти от типа „направи си сам“, така че да вдъхнете нов живот на всички подръчни материали, които се търкалят из къщи. Важното е да имате добра идея, известна доза въображение и можете бързо и лесно да превърнете семплата детска стая в истинска коледна приказка!

Тези идеи със сигурност ще направят това помещение по-топло и приятно през зимата, а за неговия цялостен ремонт се доверете на опитните майстори, регистрирани в нашата платформа. Заявете проект безплатно още сега и разгледайте техните оферти и профили, така че да изберете точния специалист за своя интериорен проект.

Екипът на MaistorPlus ви желае весело посрещане на предстоящите коледни и новогодишни празници!

Свързано:

Декорация за стена Как да декорираме безопасно детската стая за Коледа?

Този колаж от две снимки представя малка детска стая в скандинавски стил. Дадени са примери как в частта от жилището, определена за царството на детето, също може да се направи красива коледна декорация, като напълно се запази безопасността за хлапето. Тъй като в случая става дума за скромна по размер детска стая, логично за коледното украсяване не е заложено на традиционната голяма елха, която само би претоварила излишно интериора. Вместо това са предпочетени лесни за изпълнение проекти от типа направи си сам в съчетание със семпли и ефектни декорации. Поглеждаме към снимката вляво, където върху пода от светло дърво е постлан мек бял килим. Леглото е с рамка от светло дърво, която в горната си част е оформена като къщичка и е украсена с лампички. Върху леглото има светло кафяви и сиви възглавнички с форми на сърце и звезда. Пред дългата страна на леглото виждаме две големи блокчета лего, едното черно, а другото бяло. До тях е изправена друга декорация, наподобяваща бяла снежинка или звезда, а върху бялата стена, до която е леглото, виждаме същата снежинка или звезда, но този път черна. До късата страна на леглото е поставено ниско дървено столче. При снимката отдясно коледната украса се е случила предимно върху боядисаните в бяло стени, където забелязваме множество златисти звездички, както и сини новогодишни играчки, оформящи стилизирана елха. Отдясно, направено като къщичка с лека конструкция, е леглото на малкия обитател, върху което са подредени бели възглавнички и една синя възглавничка с изрисувани по тях животинки. Пред леглото е постлан пухкав бял килим.