Душ пространството - вечната класика

Последна редакция на 17/05/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 607 пъти

Душ пространството е идеално решение за малките бани, тъй като спестява място. Неговото оформление позволява да се освободи повече площ за допълнително обзавеждане и места за съхранение на вещи. На пазара се предлагат различни модели душ кабини с различни размери. Единственото, което трябва да направите, е да изберете такава, която отговаря на общата площ на вашата баня. И отговаря на нуждите и личните ви интериорни предпочитания. 

  • Все по-предпочитани са ъгловите душ пространства. Душ кабините от този тип са проектирани така, че да паснат идеално и точно в ъгъла на банята. По този начин се постига не само модерен и стилен вид на банята, но и се освобождава повече пространство. Именно затова ъгловите решения стават все по-популярен избор.

  • Квадратните душ пространства и паравани са чудесни решения за баня, които придават разчупен и модерен облик  на помещението. Благодарение на класическата си квадратна форма, с този тип структури лесно можете да се възползвате от опцията за персонализиране на модела с различни модели врати, дръжки и рамки.

  • Определено елегантният и стилен избор са стъклените паравани за баня. Те са функционални и удобни, тъй като освен че предотвратяват разпръскването на вода, допринасят и за оптимизацията на помещението. Особено ако банята и тоалетната са на едно място. Животът им е дълъг, почистват се лесно и разбира се, изглежда много стилно.

Свързано:

Как да оптимизирамe пространството в банята?