Цветове, зони и многофункционални мебели – как да декорираме малкото жилище?

Последна редакция на 18/05/2024 от Люси Любомирова

Вероятно ще прозвучи неочаквано и е възможно някой да не повярва в това, но да се живее в малки жилища се превръща в тренд, който все по-видимо набира популярност. От студия на последния етаж до компактни модулни къщи – малките пространства предлагат необходимия комфорт и модерна функционалност. Много от дизайнерите приемат декорирането на малките пространства като предизвикателство, което буквално е пленило умовете им. Много от тях създават мебели, които се трансформират от едно в друго, изследват различни цветови гами, комбинации от материи и текстури и добавят разнообразни аксесоари, в търсене на идеалния интериор, който да има много светлина, усещане за лекота и простор.

Основните проблеми, които е важно да се решат при декорирането на малкото жилище е обособяването и оформянето на функционални зони и правилно организиране на съхранението на вещите. Малкото пространство в жилището не е недостатък, дори има своя неподправен чар и романтика.  На пръв поглед може да изглежда трудно за изпълнение, но на практика е възможно да се създаде интериор, който да предостави пълноценен живот на своите обитатели. Условието е да грамотно да работим с пространството.

Ако и пред Вас стои такава задача и тя Ви изглежда сложна, ние ви предлагаме решение – заявете проекта си тук. Това е всичко. С Вас ще се свържат точните хора и ще получите необходимата професионална консултация.

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора Цветове, зони и многофункционални мебели – как да декорираме малкото жилище?