Да надникнем отвътре...

Последна редакция на 19/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 703 пъти

Интериорът изненадва с неподозирани удобства. Надникнете ли отвъд входната врата, ще откриете спалня, с комфортно легло, импровизирана дневна, малка кухня и баня.

Ако вие имате още по-добри идеи за алтернативен живот сред природата или искате да подобрите настоящия си дом, можете да се обърнете към професионалните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. От вас се иска единствено да направите безплатна заявка и в отговор ще получите конкурентни ценови оферти в кратък срок. Сравнявате профилите на изпълнителите, свързали с вас, препоръки и отзиви за техни извършени вече проекти, и решавате кого да наемете според вашите изисквания.

Свързано:

Идеи за спалня Алтернативен начин за живот сред природата

Вероятно отдавна имате изградена представа в съзнанието си как би трябвало да изглежда една спалня. В повечето случаи тя се побира в помещение със сравнително правилни форми, което да приюти в себе си мебели, също отговарящи на общоприетите представи. Следващата представа, която искаме да извикаме, е тази за интериора на една палатка. Колкото и усъвършенствания и модернизации да има при него, си остава класиката за метнат набързо дюшек или спален чувал в нея, който замества леглото. Това, което обединява спалнята и палатката, и причината да споменем и двете, виждате в момента на тази снимка. Тя ни предоставя възможност да надникнем в интериора на един така наречен временен дом. По-конкретно това представлява спалнята и както можем да се уверим сами, макар и част от временно жилище, предлага комфорт, на какъвто могат да завидят немалко постоянни домове. Пространството тук е много малко и това само по себе си изисква използването на максимално светли тонове в интериора, като дизайнерите са се спрели на класическия бял цвят. Единствено подът е направен с настилка от естествено дърво. Единствената видима мебел тук е единично легло, застлано с чисто бяло спално бельо, върху което виждаме и стандартна бяла възглавница. Стените и таванът, също бели, са слети в едно и образуват нещо като купол над леглото. Предвидено е и осветление със семпло осветително тяло над леглото с кръгъл полилей. Входът е с полукръгла форма, прозрачен, а част от него е стъклена правоъгълна врата с бяла рамка.