Съобразете се с начина си на живот

Последна редакция на 02/05/2024 от Габриела Санчес

Важно при стиловото решение е да съобразите начина си на живот и условията, при които ще се ползват мебелите. Някои имат нужда от поддръжка, която ще ви е трудно да осигурите. Комфортът е друг фактор, който важи за всичко в дома ни. Каквото и да изберете, трябва да е удобно за ползване. Едва ли някой иска да се чуди как точно се стои на този, иначе ефектен, дизайнерски стол във всекидневната си.  Пазаруването на мебели може да е предизвикателство или удоволствие. Най-важното е от да направите този избор, който ще ви кара да се прибирате вкъщи с удоволствие и да се чувствате добре там.

Потърсете специалисти с качества и добра репутация. Пуснете заявка в MaistorPlus напълно безплатно и сравнете различните предложения към вас, оферти, цени, идеи. Спрете се на това, което вие желаете и е най-близо до вашите собствени желания и възможности. 

Свързано:

Идеи за спалня Как да пазарувате мебели успешно

На тази снимка е представена голяма спалня в модерен стил. Истинско очарование в сиво е оставило своя отпечатък в тази обширна модерна спалня. Сивите елементи в обзавеждането са умело акцентирани посредством лъскав бял под, който е с настилка, отрзяваща светлината, и дограма в същия цвят. Стените са боядисани в по-тъмно сив нюанс, до едната стена е поставено средно голямо легло, с облечен в бяло матрак, чиято сива подматрачна рамка, стъпила върху малки метални крачета, е с леко извита форма и продължава нагоре като табла, през която преминава светло синя хоризонтална линия. Две нощни шкафчета с изчистен дизайн, оцветени в сиво, са поставено от двете страни на леглото, като върху едното от тях е поставена нощна лампа в цвят металик и чаша кафе, а на другото виждаме декорация. Нощните шкафчета са с кубични форми, стъпили са върху цяла платформа и имат по две чекмеджета. Сивият цвят е представен и от рамката на картина, окачена над леглото, която изобразява къщи и дървета, на фона на леко драматично синьо небе, с малко облаци. Сив е цветът и на тоалетка с правоъгълно огледало, с шест чекмеджета, разположени три по три, намираща се вдясно от прозорци без завеси. Върху тоалетката, пред огледалото, са подредени фотографии и декорации.