Преди и след: впечатляващо преобразяване на малка баня

Последна редакция на 02/05/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 2 052 пъти

Идеите за малки пространства са наистина трудни за изпълнение. Възпрепятствани сме да проявим хъс и въображение, а често и бюджетът ни не го позволява. А когато става въпрос за баня, ситуацията се усложнява допълнително - това е мястото, на което трябва да се чувстваме максимално най-комфортно, да бъде чисто и подредено, да има достатъчно светлина.

Ето защо, ще ви представим една удивителна реконструкция на малка баня, която претърпява пълна промяна и придобива един съвсем нов, свеж, симпатичен и много красив вид. Разгледайте стъпките, по които протича ремонтът и почерпете вдъхновение за промени във вашия дом.

Ако сте готови да поемете крачка напред и да вдъхнете нов живот на вашата баня, не забравяйте да потърсите професионална помощ, за да постигнете всички свои идеи с лекота и неминуем успех!

Свързано:

Идеи за баня Преди и след: впечатляващо преобразяване на малка баня

На този колаж от две снимки, лесно може да видите разликата от "преди и сега"ефекта на разположението на това малко помещение, събрало в себе си зоната на душа, а също и тоалетната. На снимката от лявата страна, виждаме един тъмножълт интериор, където стените са покрити с тапети, а дървото е един от основните материали. От лявата страна е позициониран масивен шкаф с дървен дизайн, където лесно могат да се съберат всички необходими вещи, а на повърхността му виждаме и вградения умивалник, който е с кръгъл дизайн и снежнобял цвят. На стената отгоре е окачено стандартно огледало с дървена рамка, която отлично се съчетава с дизайна на шкафа. Широкият прозорец внася светлина в помещението, а вертикалната бяла щора създава задушевна атмосфера. Стенната лампа над огледалото е допълнение за тъмната част от денонощието, а белият цвят на вратата се съчетава с останалата част от интериора. От дясната страна на помещението е и зоната на душа, която е отделена с завеса за баня, изцяло в тон с дизайна на стените. А сега нека разгледаме и другата снимка, където жълтият цвят е заменен със снежнобели багри. Щората на прозореца е премахната от интериора, а синият цвят на шкафчето е единственият акцент, който внася свежест и добро настроение. Завесата за баня също е с бял цвят, а подовата настилка е с тъмни багри.